Prosize kapsule

Pametni spikerfon za auto

Novi zakon o sabraćaju i ponašanju tokom vožnje zabranjuje razgovore mobilnim telefonom. Ipak, zgusnute poslovne obaveze i gužve koje nas ometaju da ih na vreme izvršimo prosto mame na obavezne i neobavezne razgovore tokom vožnje od tačke A do tačke B. Da ne biste bili „pretnja“ ostalim učesnicima u saobaraju i da ne biste pred praznike oštetili budžet plaćajući kazne a vozačku dozvolu „tetovirali“ kaznenim poenima, obavezno nabavite spikerfon za automobil.

Freeway je novi Jabrin model koji se veoma lako kači na „suncobran“ iznad vozačeve glave, a na njega se istovremeno mogu povezati dva telefona, što je veoma zgodno ukoliko imate privatni i poslovni broj. Ovaj pametni spikerfon omogućava da preko njega slušate i muziku koju čuvate na svom mobilnom telefonu, a komande koje regulišete svojim glasom obezbeđuju da vam ruke budu na volanu i menjaču brzina, pa ih ne morate dizati da biste primili ili prekinuli poziv.

Ono što Freeway čini posebnim u poređenju sa drugim spikerfonima je posedovanje napredne tehnologije koja eleminiše buku iz okoline, pa su situacije u kojima vas sagovornik ne čuje ili ne razume gotovo nemoguće. O estetskim i praktičnim vrednostima ovog gedžeta nema zbora, lišiće vas žuljanja uha i eventualnog izgleda osobe sa slušnim aparatom.

www.execentar.com

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar