Prosize kapsule

Policija pobrkala ukrasnu biljku sa marihuanom

Jedan bračni par iz Velike Britanije uzgajao je ukrasnu biljku koja ispušta miris jako sličan marihuani. To je zavaralo ne samo klince iz kraja, koji su tražili drogu od ovog bračnog para, već i policijskog psa, koji je ukrasnu biljku takođe identifikovao kao marihuanu.

Kris i En Vinsent prijavljeni su policiji nakon što su komšije u nekoliko navrata uočile grupe mladih ljudi koji im dolaze na vrata tražeći marihuanu. En Vinsent (57) se već godinama  bavi uzgajanjem cveća, a neke od biljaka već su bile zasađene kada su se doselili u kuću.

“Nismo znali koja je ovo biljka, a u poslednje tri godine tinejdžeri su često dolazili na naša vrata tvrdeći da se oko naše kuće oseća miris marihuane i interesujući se za njenu cenu, rekao je Kris Vinsent (58).

I boja i miris: Moss Phlox

Policija je pretresla dom Vinsentovih nakon što je policijski pas obučen za pronalaženje droge burno reagovao na miris ove biljke. Nakon pretresa zaključeno je da je reč o biljci Moss Phlox, koja ima ružičaste cvetove i izgledom uopšte ne liči na kanabis, ali joj je miris gotovo identičan.

Policija je savetovala bračnom paru da je ukloni kako ponovo ne bi došlo do neke neprijatne situacije.

Ne možemo a da ne primetimo da se poslednjih dana dešavaju čudni marihuana incidenti, poput onog u kojem je diler stablo kanabisa okitio kao jelku.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar