Prosize kapsule

Sex na javnom mestu: Hitovi 2011.

Seks na javnom mestu jedna je od najčešćih seksualnih fantazija, a mnogi su je ove godine ostvarili i bar na trenutak doživeli svojih pet minuta slave jer su-uhvaćeni. Evo kako je u tom smislu izgledala 2011. godina.

Seks u katedrali u Norveškoj

Par iz Norveške pokušao je da posao “obavi” pred oltarom katedrale u Oslu. Reč je o aktivistima organizacije “Fuck for Forest. Ipak, nisu uspeli, već su završili u ‘apsu, a video možete pogledati na ovom linku.

Norvežani u akciji

Seks na železničkoj stanici u Torontu

Dvoje Kanađana postali su senzacija nakon što se na internetu pojavio snimak njihove akcije u podzemnoj železničkoj stanici u Torontu. Sve se dešavalo usred bela dana, u pola tri popodne.

Policajac na haubi automobila u Meksiku

Jedan meksički policajac snimljen je nadzornom kamerom usred seksa sa nepoznatom damom na haubi službenog vozila. Mesto dešavanja – ranč kod Santa Fea.

 

Seks duhova u Americi

Na ovakvoj listi nemoguće je zanemariti seks koji ima odrednicu paranormalnog. Jedna Amerikanka tvrdila je, naime, kako je u dnevnom boravku “na gomili” uhvatila – duhove!

Pohotna manekenka u Belgiji

Manekenka Alisija Tendernes i njen dečko je vodio ljubav u svojoj hotelskoj sobi. To ne bi bilo ništa čudno da se u blizini ne nalazi stadion Stajen, na kojem je igrana utakmica baš u vreme vrelog seksa u hotelu. Par je vodio ljubav na prozoru svoje sobe, a to nije promaklo brojnim navijačima koji su snimili “akciju”.

Šou u Belgiji počinje

Seks na balkonu u centru grada

Sledeći na listi je par koji se strastima prepustio na balkonu “Darwin” apartmana, u centru istoimenog grada u Australiji.

 Seks na vodenom toboganu u Poljskoj

Jedan zaljubljeni par opustio se u vodenom parku u jednom poljskom gradu. Popeli su se do vodenog tobogana gde su uživali u strastvenom vođenju ljubavi.

Poljaci u strasnom klinču

Belgijska gradonačelnica na krovu dvorca

Opet Belgija na našoj listi. Gradonačelnica belgijskog grada Aalsta, Ilse Utersprot, izazvala je skandal kada je snimak nje i njenog verenika na kojem se vidi kako vode ljubav usred bela dana na krovu jednog dvorca iscureo u javnost.

Belgijska gradonačelnica i njen ljubavnik uživaju u pogledu

Seks na koncertu u Kanadi

Dvoje fanova benda “Motley Crue” su na koncertu u kanadskom gradu Vinipegu odlučili da se zabave tako što će se poseksati tokom koncerta na tribinama. Pokušaj se nije slavno završio. Izbačeni su sa stadiona.

Ovde ćete morati da se zadovoljite ružnim Motley Crue njuškama

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.