Prosize kapsule

Učesnica brazilskog “Velikog brata” demantuje da je silovana i odbija lekarski pregled

Učesnica brazilskog izdanja rijalitija “Veliki brat” Monik Amin, koja je tvrdila da ju je maneken Danijel Ečaniz silovao, sada je povukla svoj iskaz. Ona je odbila lekarski pregled i tvrdi da su gledaoci pogrešno protumačili snimak na osnovu koga je sumnja nastala. Danijelova majka tvrdi da je hajka protiv njenog sina uzrokovana rasizmom.

Gledaoci brazilskog “Velikog brata” bili su šokirani nedavnim događanjima u tom šouu. Nakon žurke na kojoj se pio alkohol, jedan od takmičara po imenu Danijel Ečaniz uvukao se u krevet Monik Amin koja je spavala i počeo da pravi pokrete kao da vodi ljubav sa njom. Zbog toga je javnost posumnjala da je Ečaniz silovao dvadesettrogodišnju studentkinju dok nije bila pri svesti.

Oba takmičara su ubrzo izbačena iz šoua koji je nastavio da se emituje bez njih.

Policija je Monik saslušavala puna tri sata. Međutim, devojka je izjavila da su gledaoci čitavu stvar pogrešno protumačili i istakla da nije došlo ni do kakvog seksualnog napada na nju. Ona je odbilada je lekari pregledaju kako bi pronašli eventualne tragove silovanja.

Oboje su potvrdili da su se ispod pokrivača našli uz obostranu saglasnost. Mazili su se i ljubili ali nije bilo seksa. Iako je bila pijana, Monik je i dalje bila u stanju da kaže ne”, naveo je inspektor Antonio Rikardo u saopštenju za medije.

S obzirom na to da Monik nije podigla tužbu protiv Danijela, on se na saslušanju pojavio u svojstvu svedoka. Iako trenutno deluje kao da se incident nije odigrao, istraga će se nastaviti za nekoliko dana a kao svedoci će biti pozvani i ostali učesnici rijalitija. Veš i čaršavi koji su bili u sobi u kojoj su boravili Monik i Danijela zaplenjeni su kao dokazi.

Majka Danijela Ečaniza tvrdi da su čitavu stvar izmislili rasisti kako bi naudili njenom sinu.

“Monik je zrela žena i sigurna sam da joj to nije bio prvi put, a ni deseti. Ne želim nikoga da ugrozim braneći svog sina, ali mislim da je u pitanju laž”, rekla je ona i najavila tužbu u slučaju da se njen sin pokaže kao nevin.

Maneken se oglasio putem svog zvaničnog tviter profila i poručio gledaocima da ga ostave na miru.

Iako je Monik porekla navodni pokušaj silovanja, policija će nastaviti da istražuje. Ako se dokaže da je Ečaniz ipak kriv, mogao bi da se suoči sa kaznom od šest do petnaest godina zatvora.

Podstrekač sukoba

“Dejli Mejl”, koji je preneo vest o navodnom slučaju silovanja, okarakterisao je produkcijsku kuću “Endemol”, koja stoji iza “Velikog brata”, kao “podstrekivača sukoba i nečuvenog ponašanja među takmičarima”. Grupe za zaštitu ženskih prava zahtevaju od te produkcijske kuće da preuzme odgovornost za ovaj i slične incidente.

Izvor: 24 sata

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Učesnica brazilskog “Velikog brata” demantuje da je silovana i odbija lekarski pregled

Ostavite komentar