Prosize kapsule

Fuji Finepix F500 EXR, mali a veliki aparat

Nove generacije digitalnih fotoaparata su zahvaljujući performansama su sve manje , a namenjene su korisnicima prosečnih potreba i početnicima u svetu fotografije. Broj opcija kojima se može uticati na rezultate rada je toliki da ih i profesionalci koriste kao pomoćne aparate.

U grupu ovakvih fotoaparata svrstava se i Fudžijev aparat Finepix F500 EXR. U veoma malom i elegantnom kućištu nalazi se objektiv s 15x zumom koji izoštrava izuzetno brzo, a 16 megapiksela omogućava kreiranje slika dovoljno velikih da se napravi plakat.

Pored ovoga, snima Full HD video, kao i od 8 do 32 fotografije u sekundi, što zavisi od odabrane rezolucije. Finepix istovremeno koristi dva sistema za stabilizaciju slike, što je važno zbog velikog zuma, a ima ugrađen i sve popularniji GPS modul, pa se fotografijama automatski priključuje i informacija o lokaciji gde su snimljene.

Brojne opcije za manuelno prilagođavanje trenutnim uslovima, kao i meni s velikim brojem unapred pripremljenih režima rada se podrazumeva.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar