Prosize kapsule

Dosije: Žena teška za održavanje

Jesi li nekad pazario nešto što deluje mnogo dobro, iskeširao gomilu para za to, a kada si ga isprobao, skontao si da uopšte ne vredi toliko i da si za mnogo manje para mogao da dobiješ nešto slično istog kvaliteta? E, tako bi se mogle opisati one ribe koje su “zahtevne za održavanje”. Neko bi pomislio da pričamo o sponzorušama, ali mi ovde ne mislimo na ribe koje su finansijski “naporne”, već smaraju i na razne druge načine.

Stalno se ogleda u ogledalu

Posmatraj svoju devojku. Obrati pažnju na to koliko samo ona vremena troši dnevno gledajući se u ogledalu. Da li, dok ste u autu, veći deo vremena koristi da se ogleda u retrovizoru? Ovo je jedan od indikatora da si zakačio “high-maintenance” ribu, a konstatno buljenje u ogledalo samo je početak kurca u koji će se vaš odnos pretvoriti.

Šminka se čim ustane

Većina žena će ujutru skuvati kafu, spremiti doručak i u njima natenane uživati, pa će tek onda početi da se šminka i radi ostale ženske stvare. Ali ne i ova. Ako je skockana svaki put i pre nego što se ti probudiš, vrlo je verovatno da ti je zapala jedna od onih koje ne dozovoljavaju da ih niko, pa ni ti, vidi bez šminke. Još strašnije je logično pitanje koje sledi: “Na šta li uopšte liči bez šminke?!” Druga varijanta je da je bila u švaleraciji i došla malo pre buđenja. Iskreno ti želimo da to bude u pitanju, a ne ono prvo.

Svakog jutra se pitaš kakva li je bez šminke?

Potpuno neurotična zbog znoja

Primetio si da se tušira petnaest puta dnevno i da negoduje što i ti ne činiš isto. Napravi mali test. Odvedi je na neki sport po vrelom danu. Ako primetiš da se, ako recimo igrate tenis, gotovo uopšte ne kreće i loptu udara poput dvogodišnjeg deteta, možda je lenja, ali verovatnije je da se užasava znoja. Koji izlazi iz njenog tela, by the way.

Užasava se znoja, čak i svog

Ne jede ovo, ne jede ono, ne jede ništa

Mislimo da nema tipa koji nije bar jednom susreo ovakvu žensku. Ništa što predložiš za klopu njoj nije dobro. “Brza hrana? Fuj!”, Bareni karfiol? Odvratno!”. Bilo da je u pitanju zdrava ili nezdrava hrana, njoj neće biti dobra. Onda će najverovatnije uzeti neke usrane semenke kaspijske omorike pa će to da kljuca ceo dan i još će da tvrdi kako su ukusne i hranljive.

Doručak, ručak i užina, bez večere

Stalno očekuje skupe poklone

Potrošiš, kao i svaki pravi muškarac koji je prilično tupav za takve stvari, pet dana da bi našao poklon za koji misliš da je kul. I onda joj ga, kada dođe trenutak, sav oduševljen daš. A ona složi facu k’o da si joj poklonio pakovanje aleve paprike. Šta je problem? Nisi potrošio dovoljno. Ili možda i jesi, ali poklon jednostavno ne izgleda tako. Zapamti, ona želi da je u svakoj prilici obasipaš dijamantima i zlatom. Zajebi. Za te pare možeš da kupiš pet Moldavki od koje će bar tri biti lepše od tvoje nabeđene ribe. Jedna rečenica: “Draga, nisi ti kriva, u meni je problem”.

Nikad ne znaš da li je poklon dovoljno skup

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Dosije: Žena teška za održavanje

 1. Odlican tekst.
  Dodao bih samo da u "Zene teske za odrzavanje" spadaju i one koje:
  -Jedno 3 puta dnevno pitaju pitanja kao sto su: Jel me volis? Jel ti se svidjam? Koliko ti se svidjam? Koliko me volis? Jel sam lepa?….
  Pravi Muskarac pokazuje da voli (ne recima) i daje kreativne komplimente (iskreni i po zasluzi) a prava Zena ZNA da je njen momak voli i ne trazi da to verbalizuje 40 puta na sat vremena.
  -One koje traze "check in" pozive. Ne dao bog da si izaso do trafike da kupis cips a da ona to ne zna (shvatate moju poentu). Telefon je njeno oruzje. Zovu 654 puta dnevno (Gde si? Sa kim si? Koji drugovi? Kad se vracas? Zovi me kad se vratis.) Stavi joj do znanja na pocetku veze da je telefon samo za dogovaranje vidjanja i da cavrljas samo uzivo. Ako nastavi sa ovom igrom reci Sajonara.

  Kloni se ovakvih devojaka. Njihovo nisko samopostovanje stalno trazi "gorivo" a taj rezervoar se nikad ne popuni. A ako zeli da budes papagaj (i ja tebe, i ja tebe, i ja tebe….) kupi joj ga, ne pretvaraj se u njega 🙂