Prosize kapsule

Crvenokose žene seksualno najaktivnije

Crvenokose žene seksualno su najaktivnije, pokazala je studijaprofesora Vernera Habermel, seksualnog naučnika iz Hamburga.

On je proučavao seksualne živote stotina Nemica i poredio ih sa njihovom bojom kose, čime je došao do svog zaključka da one sa crvenom kosom imaju najviše seksa.

Za to, kako tvrdi, postoji nekoliko razloga. Prvo, crvena kosa je retkost, živahna je, provocira i uzbuđuje muškarce više od bilo koje druge i podsvesno ukazuje na mladost i plodnost. Što je najbolje od svega, boja je ta koja privlači partnere a ne genetika, tako da devojka može da izvuče sve gorepomenute koristi i jednostavnim farbanjem, ako želi.

“Istraživanje je pokazalo da su vatrene crvenokose zaista dorasle reputaciji koja ih prati. Seksualni životi žena sa crvenom kosom su očigledno aktivniji od ostalih; one imaju više partnera i češći seks od proseka”, kaže Habermel.

Habermel je dodao da žene koje se farbaju u crveno šalju signal da traže partnera.

“Svaka žena koja je u stabilnoj vezi i odluči da se ofarba u crveno želi da dečku stavi do znanja da je nesrećna i da će da potraži nešto bolje”, kaže on.

Kristine Bumans, psiholog, kaže da nije stvar u ženama već u muškoj percepciji.

„Crvena je simbol strasti i kad muškarac vidi crvenokosu pomisliće da se sreće sa ženom koja se ne folira pa neće s njom okolišati kad je reč o seksu”, objasnila je ona.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.