Prosize kapsule

Osuđena zbog preglasnog seksa

Mladoj Beograđanki na kućnu adresu stigao poziv od sudije za prekršaje zbog bučnog vođenja ljubavi, piše dnevni list “Kurir”.

“Bila sam šokirana kad sam otvorila plavu kovertu i videla njen sadržaj. Pisalo je da sam dobila poziv od sudije za prekršaje zbog rušenja javnog reda i mira. I to zbog glasnog seksa”, rekla je za Kurir Beograđanka koja je želela da ostane anonimna.

Prijava od policije

Kako navodi, pre izvesnog vremena je u toku strasne noći koju je provela sa svojim dečkom, na vrata njenog stana neko zakucao. Nije nameravala da otvori, jer je bila „veoma zauzeta“, ali je taj neko bio izrazito uporan. Kad je posle dobrih 15 minuta ljutito otvorila, na vratima se nalazila policija.

“Da ne poverujete! Došli su na poziv komšiluka, kome smeta i kada mačka mjauče. Napisali su prijavu i posle nekoliko nedelja mi je stigao poziv od sudije za prekršaje”, kaže ova plavuša i dodaje da joj je čitava ta situacija bila pomalo smešna.

Ni sudija nije imala preterano razumevanja za ovaj nesvakidašnji slučaj.

“Branila sam se da su nam u zgradi tanki zidovi, da imam pravo na seksualni život i da zbog toga ne bi trebalo da se bilo kome pravdam”, nabraja sve što je pokušala kako bi skinula ljagu sa sebe. Ali uzalud, ubrzo joj je otkucana presuda i stigla novčana kazna.

Ne sećaju se slučaja

Milan Marinović, predsednik Prekršajnog suda u Beogradu, kaže da se ne seća takvog slučaja.

“Glasan seks bi mogao da spada u neku od tri varijante uznemiravanja javnosti. Buka, vika ili nepristojno ponašanje. Ovo poslednje bi se odnosilo na seksualni čin na javnom mestu. Da bismo utvrdili ima li osnova za prekršaj, morali bismo da vidimo ko je podneo prijavu, da li je policija intervenisala i kakav je iskaz „osumnjičenog“, istakao je Marinović i dodao da devojka ima pravo na žalbu u slučaju nezadovoljavajuće presude.

U MUP Srbije takođe ne znaju za ovaj slučaj, ali ni koliko često se susreću s ovakvim i sličnim narušavanjem javnog reda i mira.

“Ovo pitanje svakako nije stvar policije. Trebalo bi utvrditi da prijavu nije uputio neki bivši, ljubomorni dečko” – šaljivo je rekao sagovornik “Kurira” iz policije.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar