Prosize kapsule

Najbolje poze za analni seks

U Srbiji je oko 70 odsto parova, prema nekim ranijim statistikama, bar jednom upražnjavalo analni seks. Oko 50 odsto žena u tome uživa, a 20 procenata je to uradilo da bi udovoljilo partneru. Da tvoja ženka ne bi bila u ovih 20 procenata, evo koje su poze najbolje za ovaj tip seksa.

Anal Drop

U ovoj poziciji devojka je gore, a muškarac, to jest ti-dole. Sfinkter je kao i svaki drugi mišić; kontroliše se stezanjem i opuštanjem. Iako je ovo vrlo česta pozicija za analni seks, ne mora da bude i najugodnija, naročito za početnike jer tvoja partnerka u ovoj pozi može biti suviše stegnuta i napeta.

Poza za malo iskusnije

Misionarska poza

Modifikovana misionarska poza podrazumeva da devojka zabaci noge unazad ili ih podigne na ramena partnera. Ponekad je, ukoliko predigra i priprema budu dobro urađene, ovo najbolja poza za one koji nikada nisu okušali čari analnog seksa. Takođe, anus se u ovoj pozi najviše opušta, što je još jedan od razloga zbog čega se ova poza preporučuje početnicima. S obzirom da je takođe i pristup dubinama tvoje drage u ovoj pozi veoma olakšan, vodi računa da, bar dok se ona ne opusti, ne navališ previše jer ovo ipak treba raditi postepeno.

Najbolje za početnike

Kučeća poza

Verovatno najčešća poza za analni seks u praksi. Podrazumeva da partnerka kleči na kolenima sa guzom izbačenom u vis, dok si ti iza nje. Ukoliko je ona dovoljno spuštena ili ti visok, penetraciju možeš obaviti i tako što klečiš na kolenima, a ako to nije slučaj, onda je najbolje da staneš na noge i u polučučećem stavu “zajašeš” svoju dragu.

Najčešće praktikovana poza

Sa strane

Poza koja se preporučuje uglavnom parovima koji su malo veštiji u analnom seksu, prvenstveno zato što je pristup anusu donekle ograničen samom pozom. Ipak, to donosi i neke prednosti, a najvažnija je ta što je stimulacija za oba partnera u ovoj pozi znatno jača nego u nekim drugim pozama.

Najbolja stimulacija

A šta je još bitno znati o analnom seksu, pročitaj u našem ranijem tekstu.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

8 komentara na “Najbolje poze za analni seks

 1. Sex , kao animalni nagon, kod ljudi, kao i kod zivotinja, jedinu svrhu ima u procesu reprodukcije (bez obzira da li je kontrolisani ili ne), pa samim tim treba imati prirodni odnos, medju polovima. Svako odstupanje, je bolest, sa naglasenim, psiho poremecajem, pa je za ocekivati, da se kao takav leci.
  Mediji, bez obzira, da li su pisani, audio-vizuelni, ili elektronski u biti svog postojanja, , ocekivati je da budu, pored informativnog i edukativni, gde ovakvi tekstovi, umesto da usmeravaju, na lecenje psiho poremecaja, oni ga jos i popularisu, sto je neodgovorno i neprofesionalno, prema mladjim generacijama. U ovim vremenima, potosackog drustva, nije primaran profit, nego i informacija i edukativnost, sto znaci da se moze pisati i o ovakvim temama, ali sa drugacijom porukom. Kada pocnu padati moralne barijere, onda pocinje urusavanje i svih drugih vrednosti, preko ekonomskih, do civilizaciskih.

  • Zanimljivo stanovište. Molimo te da nam dostaviš stručno mišljenje, studiju ili bilo kakav sličan dokaz od strane neke relevantne organizacije (poput SZO-a, na primer) jer bismo zaista želeli da to pročitamo. U suprotnom, komentar ćemo shvatiti isključivo kao individualan i poptpuno subjektivan stav, na šta svako ima legitimno pravo, ali koji nemaju nikakav širi značaj.

   • njemu – a vama +
    ALI, pozivanje na SZO je totalno neprimjereno.
    Oni odavno nisu relevantni za bilo šta jer su obična politička organizacija.

    • Nju smo naveli kao jedan od primera. Postoji, naravno, dosta relevantnih institucija čije bi studije mogle biti navedene kao relevantne.

 2. Prvu i osnovnu stvar ste prevideli u tekstu – ZAŠTITA
  Ukoliko već želite da ovakav vid snošaja popularizujete čitaocima,onda bi bilo jako lepo sa vaše strane da predočite ljudima sa kakvim ozbiljnim posledicama se mogu susresti ukoliko nemaju zaštitu.
  Pozz.

 3. @Ljbomir. Kažete da sex ima samo jednu svrhu – reprodukciju. Iz ovoga se može vidjeti da vi ne uživate u sex-u, takođe, da nemate nikakve osjećaje za svog partnera i da to radite samo zato “što morate”. Kod ovakvog stanja, vaš komentar gubi svaku vrijednost. Umjesto da šaljete druge ljude na liječenje, možda bi Vi trebali poći, Vama je “normalan” sex samo nešto “što se mora”. Ljudi i životinje nisu isto, takođe ni “sex” nije isti. Stavio sam navodnike jer kod životinja se to zove parenje. Analni, oralni ili regularni sex je nešto u čemu oba pola uživaju, a sam sex nas čini srećnijima, dok za naše tijelo on čini mnogo više pa pogledajte šta tačno da ne odugovlačim. Vaš teks je bio kratak ali dovoljan da se vidi vaša psiha. Vi ili nemate osubu do koje vam je stalo i sa kojom bi ste upražnjavali sex ili ste plaćeni da to radite pa vam nije ugodan. Izvinjavam se redakciji ako sam bio malo direktan, Vaš članak je na mjestu i opisano je tačno ono što piše u naslovu. Na kraju, ko ne voli neka ne komentariše, ko ima neko iskustvo neka podijeli.

  • On će izgleda kao Crkva u srednjem veku da propisuje i u kojoj pozi ćemo to da vršimo. Koga uhvate, a da nije po propisu,zna se,lomača. 🙂