Prosize kapsule

Must-See: Stranka Leskovčanima u predizbornom spotu obećava robote i leteće brodove (VIDEO)

Taman kad pomislimo da smo sve videli, realnost nas demantuje. Još kada krene predizborna kampanja, tu se čovek ima nagledati izuzetnih gadosti, čudaka i budalaština, a gluposti je toliko da bismo mogli da je izvozimo.

Predstavljamo vam spot Reformističke stranke, odnosno njenog odbora u Leskovcu. Pogledajte šta oni nameravaju da urade u tom gradu ukoliko budu došli na vlast. mi više ništa ne bismo komentarisali.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

5 komentara na “Must-See: Stranka Leskovčanima u predizbornom spotu obećava robote i leteće brodove (VIDEO)

 1. Cime se vi novinari bavite. Nemate pametnija posla, nego komentarisete klipove sa yutube-a. Toliko gluposti koje pravi vladajuca koalicija, a vi se uhvatili za malu reformisticku stranku i spot koji ko zna ko je napravio i objavio. Da li vas i za to placa lokalna samouprava. Bas cu da proverim spisak medija i novinara koje finansira lok samouprava iz budgeta. Nego to niko nece da objavi jer ce onda da vam ukinu donacije iz gradske vlasti. Ovako lepo radite kampanju za njih.

  • Ne plaća nas niko i bavićemo se svakom strankom, od najveće do najmanje, koja snima ovakve bljuvotine i na ovakve načine pokušava da dođe do glasova. Problem sa tim? Žao nam je, ali pošto smo finansijski nezavisni od svih, možemo da se bavimo čime hoćemo, pa i \”malom reformističkom strankom\” i njenim spotom koji vređa ljudsku inteligenciju.

   • Ja taj spot nisam video na njihovom zvanicnom web site-u. Mogao je svako da ga napravi i da ga izbaci na yutube. A najvise u prilog ide drugim strankama. A to da li vas placaju (mozda tebe ne) je za proveru, a veliki je spisak medijskih kuca na platnom spisku Gradske Uprave Leskovac. Pocev od lokalnih pa do nacionalnih preko raznih podracuna i poslova koje navodno rade za lokalnu samoupravu. Prvo proverite, pa onda tvrdite da su novinari nezavisni. Gore je nego u vreme Milosevica. Ne secam se da ste tako izvestavali kada su na prethodnim izborima ovi iz DS-a obecavali Avione aerodrom u Leskovcu i slicno…

    • Kada budu demantovali da je spot njihov, mi ćemo demanti da objavimo. A da li su drugi mediji nezavisni, to ne znamo, ali za sebe znamo, tako da ne znamo o kojim Leskovcima i lokalnim samoupravama govoriš i spiskovima govoriš, jer si se obratio na potpuno pogrešnu adresu 🙂

 2. Pingback: Reformistička stranka: Spot je metafora | Muški magazin - M@N!

Ostavite komentar