Prosize kapsule

Preko sajta traže sponzore za školarinu, a za uzvrat nude seks

Sajt www.seekingarrangement.com nudi opciju momcima i devojkama da pronđu sponzore, koji će finansirati njihovo školovanje, a da za uzvrat sa njima imaju seks.

Ta opcija zove se “Mutually Beneficial Relationship” i za sada ima preko milion korisnika, ali je mnogo više onih koji traže sponzora, nego onih koji su spremni da ponude sponzorske usluge, odnosno novac.

Najčešći korisnici su studentkinje. Jedna dvadesetdvogodišnja studentkinja iz Majamija koja je želela da ostane anonimna, kaže da traži nekog ko će odgovoriti na sve njene zahteve.

“Poklanjaju mi automobile, putovanja, nakit. Oni me izdržavaju finansijski. Moji snovi su se ostvarili kada su roditelji prestali da me izdržavaju kada sam napunila 18 godina. Ovi ljudi imaju novca i oni žele da mi pomognu. Bez obzira na to da li smo potpisali nekakav ugovor, to je veza”, kaže ona.

Ova studentkinja takođe dodaje da njen “sugar daddy” plaća školarinu, knjige i sve ostalo što joj treba, a za uzvrat traži samo seks.

Sklapanje takvih “ugovora” počelo je 2006. godine i osnivač Brendon Li tvrdi da nije u pitanju vid prostitucije.

“Ne dozvoljavamo prostitukama da koriste naš sajt. One, baš kao i eksort služba imaju jednočasovni ili dvočasovni angažman, a to nije slučaj ovde”, rekao je Li.

Izvor: 24 sata

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.