Prosize kapsule

Milioner potrošio sve pare na gluposti

Milioner Ed Bazinet (68) završio na psihijatriji nakon što je kopletno bogatstvo potrošio na potpune budalaštine.

On je, primera radi, čak 1,6 miliona dolara, potrošio na sapun, a histerično kje upovao sve što mu se dopadalo. Za cenu nije ni pitao, ispričala je za “Njujork post” dizajnerka Nima Oberoj sa kojom je Ed sarađivao.

Kućne potrepštine, bižuterija, šerpe i lonci, luksuzni ukrasi i skupocena garderoba – sve je to samo deo njegove “propasti” i bankrota. Na jednom prestižnom sajmu u Njujorku, održanom ove godine, kao od šale potrošio je čak dva miliona dolara, a u sličnoj akciji u Parizu potrošio je još četiri.

Njegovi prijatelji ubrzo su primetili da nešto nije u redu. Razgovarali su s njim i on se ubrzo prijavio na lečenje gde su mu lekari konstatovali bipolarni poremećaj i započeli lečenje.

Ed Bazinet poreklom je iz Minesote, a svoj je biznis započeo izradom cvetnih aranžmana i sada je taj posao ‘težak’ oko 100 miliona dolara. Bogatsvo je povećao 70-tih prodajom porcelanskih figura i različitih ukrasa. Pre 15 godina svoju kompaniju Department 56 je prodao za 270 miliona dolara. Sve je potrošio.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar