Prosize kapsule

Policajac kažnjen jer je pozvao pauka da odnese policijski kombi

Saobraćajni policajac iz Čačka kažnjen je premeštajem u susedni grad jer je pozvao pauka da odnese nepropisno parkiranu ‘maricu’.

Policijski kombi bio je parkiran isperd zgrade čačanske policije a policajac koji je zvao pauka Dejan Tadić po kazni je premešten u stanicu u Gornjem Milanovcu.

Saobraćajni policajaci iz Čačka traže da se Tadić vrati u Čačak i peticiju je potpisalo 85 od ukupno 88 saobraćajnih policajaca u ovom gradu.

Tadić je pre premeštanja u Gornji Milanovac radio kao policajac u Čačku 19 godina. Njegove kolege kažu da je Tadić, koji je više puta nagrađivan za svoj rad, kažnjen jer je pokušao da ukloni policijski kombi koji je bio nepropisno parkiran ispred zgrade čačanske policije.

Prema njihovim rečima, Tadić je dobio naređenje od pretpostavljenog da ukoloni nepropisno parkiranu policijsku “maricu”, ali kako vozač nije hteo da je pomeri, on je pozvao službu za uklanjanje nepropisno parkiranih vozila.

Saobraćajci ističu da u znak solidarnosti sa kažnjenim kolegom već mesec dana nisu napisali nijednu saobraćajnu kaznu vozačima u Čačku, osim u slučajevima saobraćajnog udesa.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Policajac kažnjen jer je pozvao pauka da odnese policijski kombi