Prosize kapsule

Muž morao na Fejsu da se izvini ženi zato što ju je vređao

Jedan Amerikanac morao je da se izvini ženi zato što ju je vređao i pretio joj na Facebooku, a tu odluku doneo je sud.

Mark i Elizabet Bajron iz Sinsinatija odlučili su da se razvedu ali se rasprava oko imovine i starateljstva nad sinom iskomplikovala. Supruga je sudu ispričala da se plaši da će joj Bajron fizički nauditi, iako to nikada ranije nije učinio.

Sud je poverovao Elizabet, i odredio Marku zabranu prilaska. Frustrirani Bajron na svoj Facebook profil je postavio komentar o odluci suda, u kojem je izvređao suprugu.

“Ako si zla, osvetoljubiva žena koja samo želi da upropasti svom bivšem mužu život, sve što treba da uradiš je da sudu kažeš da si se silno uplašila da će te napasti, i sud će mu oduzeti i dete i sve ostalo”, napisao je on.

U zabrani prilaska piše i da Bajron ne sme “na bilo koji način da izazove fizičku ili duševnu patnju” supruzi i sinu, pa ga je Elizabet, nakon što je pročitala post na “Fejsu”, opet tužila tvrdeći da je tim tekstom prekršio sudsku zabranu.

“Pisanje statusa na sajtu poistovećujem sa izlaskom sa prijateljima na piće, i prepričavanjem stvari koje me tište”, pokušao je Bajron da se odbrani na sudu, ali uzalud.

Sudija mu je naredio da se preko sajta Facebook izvini bivšoj ženi i plati 500 dolara kazne, inače će morati u zatvor zbog kršenja zabrane prilaska.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.