Prosize kapsule

U Južnoj Africi agencija nudi usluge golih kućnih pomoćnica i pomoćnika

Jedna južnoafrička agencija nudi sve vrste pomoći, od peglanja preko vodoinstalaterskih radova do vođenja računovodstva, ali uz jednu specifičnost – njeni radnici obavljaju sve poslove delimično ili potpuno goli.

“Natural Cleaning” sebe predstavlja kao jedinu svetsku agenciju za pružanje “gole” pomoći. Osnovao ju je pre mesec dana Žan-Pol Rid koji je godinama pre toga muku mučio da nađe zaposlenje kao računovođa u zemlji sa stopom nezaposlenosti od 23,9 odsto.

Kompanija nudi širok dijapazon usluga – od vođenja domaćinstva do računovodstvenih, pravnih, kompjuterskih i drugih poslova, a zaposleni ih obavljaju u toplesu ili potpuno nagi u zavisnosti od želje klijenata.

“Najpopularnije su kućne pomoćnice, a odmah zatim kućni majstori koje angažuju dame”, kazao je za AFP 29-godišnji Rid, navodeći da trenutno ima u proseku po jednog klijenta dnevno, koji je u većini slučajeva sredovečni belac.

“Ne nudimo prostituciju, niti bilo šta što je nalik tome. Usluge agencije treba shvatiti kao čistu razonodu”, objašnjava Rid.

Na veb stranici kompanije, postavljeno je nekoliko reprezentativnih fotografija poput muškarca nagog do pojasa koji usisava tepih ili vitke devojke koja na sebi ima samo čarape dok pegla.

Cena usluga kreću se od 175 randa (17 evra) na sat za “polugolu uslugu” do 450 randa za usluge advokata, računovođa i vodoinstalatera.

Slični tekstovi

Ostavite komentar