Prosize kapsule

Seksi vlasnica kafića napravila haos u italijanskom gradu (FOTO)

Laura Megi (34) vlasnica je kafića “Le Cafe” koji se nalazi u italijanskoj varošici Banjolo Mela. Osim dobrom kafom ona je počela da privlači mušterije i toplesom, što se ne dopada italijanskim domaćicama. Gostujući u emisiji “This Morning” Megi je izjavila da ne vidi u čemu je problem, jer je u pitanju “samo zabava”.

Atraktivna crnka vlasnica je lokala u maloj italijanskoj varošici poslednjih osam godina, ali odnedavno je jednosmerna ulica u kojoj se kafić nalazi blokirana automobilima, a u lokalu retko kad ima slobodnog stola.

Sve je samo zabava, kaže Laura Megi

Tajna velike posećenosti je izazovno oblačenje, koje nervira italijanske domaćice, pa one svojim muževima brane da piju kafe u Meginom lokalu.

Streptomicin za domaćice

“Ako muškarci dolaze u kafić, šta ja tu mogu? Znam da sam uznemirila mnoge žene, ali to nije moj problem. Nisam ja kriva što oni žele da dođu u moj kafić na piće”, rekla je vlasnica kafea u koji dolaze muškarci iz mesta udaljenih i po 100 kilometara, gostujući u emisiji “This Morning” pre nekoliko dana.

Na Fejsu 5.000 pratilaca

Na svom Fejsbuk profilu Megi ima 5.000 prijatelja, a na posao dolazi u seksi uskim haljinama sa dubokim dekolteom, ili pantalonama sa veoma niskim strukom i izazovnim štiklama.

“To je nečuveno, i trebalo bi zabraniti takvo ponašanje. Ovo je miran i ugledan grad, a sada smo poznati u celoj zemlji po tome što se barmenka u jednom kafiću ne oblači primereno dok služi piće. Žene iz grada nisu srećne i žalićemo se Savetu”, rekla je jedna domaćica na istoj televiziji.

Žalbe na Lauru stigle su i do gradonačelnice

Gradonačelnica Banjoloa Kristina Almići već je čula žalbe Italijanki.

“Primili smo nekoliko žalbi žena na taj bar, i razmatramo šta možemo da uradimo.”

U okolini kafića postoji problem sa blokiranjem saobraćaja, otkako je Laura proširila posao. Mi ne možemo da sprečimo ljude da odlaze tamo, i znam da je bar popularan kod muškaraca. Ja lično ne vidim problem sa njenim izgledom i oblačenjem, ali mom suprugu je zabranjeno da ide tamo – rekla je gradonačelnica.

U blizini kafića su konstantne saobraćajne gužve

Ovo inače nije prvi put da se u Italiji dešavaju ovakvi “incidenti”, a M@n! je o tome već pisao, što možete pročitati na ovom linku.

Izvor: 24 sata

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.