Prosize kapsule

Stiven Hoking posećivao svingerske barove

Univerzitet Kembdriž objavio je da je slavni fizičar Stiven Hoking posećivao svingerske seks klubove u Americi, ali su negirali da je na takva mesta odlazio redovno.

Priča je procurela u javnost prošle nedelje kada je jedan američki sajt objavio da je profesor Hoking svratio u klub “Freedom Acres” u Devoru u pratnji medicinskih sestara i asistenata i da je onda platio mladim i golim striptizetama da igraju samo za njega. Sajt Radaronline tvrdi da je čuveni naučnik isti klub posećivao pet godina. Neimenovani izvor je rekao da je gospodin Hoking dolazio često, nebrojeno puta.

“Ovakvi izveštaji su preterani.Bio je jednom sa prijateljima i to pre nekoliko godina kada je bio u poseti u Kaliforniji”, izjavio je portparol Kembridža.

Ovo nije prvi put da je profesor doveden u vezu sa damama lakog morala. Ranije je fotografisan u društvu mladih devojaka u londonskom klubu “Stringfellows”.

Profesor Hoking se 1965. oženio sa Džejn Vajld sa kojom ima dve sina i ćerku, ali se od nje razveo 1995. kada je ponovo stao na ludi kamen. I od druge supruge Elen Mejson se razveo i to 2007. godine.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Stiven Hoking posećivao svingerske barove

Ostavite komentar