Prosize kapsule

Britanka jede sunđere i sapune

Jedna 21-godišnja Britanka razvila je prilično čudan ukus kada je hrana u pitanju – ona obožava da jede sunđere koji se koriste za kupanje ili pranje sudova.

Keri Trebilkok tvrdi da je do sada pojela oko 4.000 sunđera, kao i 100 sapuna, prenose britanski tabloidi. Ova stomatološka sestra iz Kornvola rekla je da voli da ih jede sa raznim dodacima – sa senfom, barbekju sosom, džemom, medom, kečapom ili sa toplom čokoladom.

Lekari su ovoj ženi dijagnostikovali poremećaj u ishrani pod nazivom pika, koji izaziva veliki apetit prema nejestivim stvarima.

“Jednog dana pobediću ovo i biću sposobna da se tuširam i da perem suđe bez osećaja gladi”, rekla je ona.

Ona je rekla da je posle jedne večere, u toku koje je pojela duplu porciju lazanja i koficu sladoleda, osetila da je i dalje gladna i da bi odvratila sebi pažnju od hrane uzela je da pere sudove.

“Uzela sam novi sunđer iz paketa i osetila sam neverovatnu želju da ga pojedem. Uz čašu vode pojela sam ceo sunđer. Nije imao nikakav ukus, ali sam otkrila da je jedenje sunđera prijatno”, objasnila je ona i dodala da najviše voli one sa ukusom voća – limuna i lajma.

Trebilkok za svaki obrok prema sopstvenom prizanju pojede “dosta sunđera i tri kašičice organskog sapuna” ali se nada da će uskoro pobediti svoju bolest.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar