Prosize kapsule

Nemac ženi prostitutku čije je usluge koristio

Jedan Nemac zaljubio se u prostitutku koju je upoznao u javnoj kući i odlučili su da se venčaju. Nemica Mona (34) i Ingo (52), radnik u gradskoj upravi, zaljubili su se u bordelu i odlučili su da se venčaju.

“Radila sam kao prostitutka tri godine. Tako sam želela. Radila sam kao njegovateljica starijih, i htela  sam da vidim kako kako je to kad radiš u bordelu”, ispričala je Mona.

Kada je napunila 30 godina, odmah posle proslave rođendana, zaposlila se kao prostitutka. Sat vremena sa njom koštao je 100 evra. Pola sume je zadržavala za sebe. Mušterije su joj poklanjale  parfeme, nakit, a jedan prezadovoljni mušterija ispred vrata joj je ostavio “BMV kabrio”.

“Osećala sam se kao boginja. Međutim, često sam bila bolesna, imala sam bolove u želucu i bila sam stalno prehlađena”, ispovedala se Mona. Radeći upoznala je Inga, prenosi Bild.

“Razveo sam se i prvi put sam odlučio da dem u javnu kuću. Vlasnica mi je rekla da izaberem jednu prostitutku i meni je pozlilo od svega. Hteo sam da odem, ali mi se svidela Mona. Posle seksa smo dugo pričali i dosta sam saznao njoj. Saznao sam da voli more, baš kao i ja. Dala mi je broj telefona i neprestano smo slali poruke”, ispričao je srećni Ingo.

Venčanje se očekuje sledeće godine.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.