Prosize kapsule

Zvanično uzorna majka, nezvanično vlasnica bordela

Tajanstvena njujorška Madam i njen još tajanstveniji elitni bordel koji su posećivali političari, bankari, poznata imena javnog života i Amerike i Evrope – konačno su razotkriveni: vlasnica je iza rešetaka.

Ana Gristina (44), Škotlanđanka, godinama je važila za uzornu domaćicu, suprugu i majku četvoro dece, ljubiteljku životinja – naročito svinja koje je dovodila u svoje dvorište kad ih niko nije hteo – zapravo je čuvena njujorška Madam.

Ona koja je prijateljima iz Škotske govorila da radi u internet marktingu, a da se prodajom nekretnina bavi kao hobijem, za deset godina vlasništva od suptilinih bordelskih poslova zaradila je čistih 10 miliona dolara, obznanio je tužilac.

Bordel je lukavo bio smešten iznad indijskog restorana u jednoj mirnoj ulici u gornjem delu Menhetna. Ono što je retkim susedima bolo oči bile su veoma luksuzne limuzine koje su dolazile u bilo koje doba dana ili noći. Indijski restoran nije radio baš 24 sata!

Bordel u vlasništvu famozne Madam

Iz izjava bivših “radnica” u bordelu očigledno je da je Madam Gristina imala izuzetno eltinu  klijentelu  – od ljudi iz Bele kuće do bankara, ministara, i mnogih zvučnih imena sporta, šou biznisa..i iz SAD ali i iz Evrope.

Madam Gristina je sarađivala, po potrebi, sa partnerima u Londonu, pa su i putem onlajn kataloga birani najbolje “spojevi” devojaka za određenu klijentelu. Nekada su devojke iz Engleske ili Škotske samo zbog jednog posla slate preko okeana.

Tužilac navodi, iako Gristina to negira, da je imala 50 devojaka “na usluzi”, mahom iz Istočne Evrope. Čini se da je bila dobra “gazdarica”, bar onim devojkama koje su bile dovoljno atraktivne u svakom, a ne samo fizičkom smilu, da dospeju do njenih “knjiga”.

Tužioci navode da je Gristina imala pomoćnicu, Džejni Me Bejker, glamuroznu tridesetgodišnjakinju, čiji je dnevni posao bio “mečovanje”. Za njom se traga.

Gristina može biti osuđena na sedam godina zatvora, ali postoji još niz nedokazanih optužbi, pa je kranji ishod neizvestan. Ali vrlo intrigantan. Koliko u SAD, toliko u Britaniji, nestrpljivo se isčekuje objavljivanje bar dela liste njenih klijenata.

Izvor: Novi magazin

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar