Prosize kapsule

Otkriveno da je poznati model Simona Farou bila vođa narko lanca

Simona Farou (37), poznati model donjeg veša, optužena je da je bila šef globalnog narko lanca i pod tom optužbom uhapšena. Tako je prešla put od uspešnog modela do kriminalca.

Bivša pin-ap devojka koja je krasila naslovnice magazina za muškarce pronađena je kako se krije u jednom jeftinom motelu u Kvinslandu nakon što je mesec dana bežala od Uprave za suzbijanje droge (Drug Enforcement Administration, DEA), prenosi britanski “Dejli mejl”.
Pognute glave i plavih uvojaka kose, Farou je okrenula glavu kamerama dok su je dva federalna agenta sprovodila u lisicama. Lepotica je optužena da je trgovala narkoticima u kesama sa solju za kupanje koje je iznosila iz svog luksuznog stana u Holivudu, a policija tvrdi da Farou ima čak 19 pseudonima.

Očekuje se da će se pojaviti pred sudom sledeće nedelje kada bude izručena Sidneju. Simona je u bekstvu bila mesec dana nakon što se nije pojavila na sudu plativši prethodno kauciju od 150.000 dolara tvrdeći da neko pokušava da je ubije.

Sud je izložio dokumenta u kojima se navodi da je Simona svoju kriminalnu pozadinu maskirala glamurom u svetu modelinga gde je plavokosa lepotica bila izglasana od strane čitalaca magazina FHM za “najseksipilniju ženu na svetu”.

Na sudu će takođe biti izneseni i dokazi u njenu umešanost u trgobinu drogom u SAD i Australiji.
Svoje ilegalne operacije vršila je iz svog stana u blizini Sanset bulevara gde su je neko vreme i posmatrali pripadnici američke službe za suzbijanje droge.

Policija tvrdi da je Farou krijumčarila visoko kvalitetne kristalni metilamfetamin koji je poštom slala u Južni Vels i Viktoriju pakujući ga kao sredstvo za kupanje.

Kupci su novac slali poštom ili uplaćivali na njen račun u Nacionalnoj banci Autralije. Jedan od članova narko bande izvršio je samoubistvo u Holivodu nakon što je pozvan na saslušanje.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.