Prosize kapsule

Majke ne daju deci da idu u vrtić zbog seksi vaspitačice

Majke dece koja idu u vrtić u mestu Kastelo di Seravale kraj Bolonje počele su da ispisuju svoju decu iz obdaništa pošto se njihova vaspitačica Mikela Rot (38) polugola slikala za kalendar kompanije „Harli Dejvidson“.

Vaspitačica je pozirala u providnom vešu, posle čega su mame pobesnele i odlučile da, u znak protesta, ne šalju decu u vrtić.

“Previše je privlačna i napadna i ne želim da mi čuva sina”, izjavila je jedna majka za lokalne novine, koje su ironično konstatovale da se očevi mališana ne bune.

Rotova, inače rođena Amerikanka koja već 10 godina živi u Italiji, kaže da već godinama radi kao model i da joj je to dodatni posao. Ona je dosad pobeđivala na takmičenjima za, recimo, najlepšu mamu, ali je ponela i titulu mis zlatna guza. Kaže da je ovakva reakcija majki ne iznenađuje.

“Poziranje za časopise za mene je dodatni izvor prihoda. Na snimanja, međutim, idem posle radnog vremena, posebno kad je raspust, tokom kojeg odlazim u Ameriku. Nikada na slikama nisam gola, uvek sam obučena. Možda bih mogla samo da budem model, ali volim posao vaspitača. Mislim da ovde postoji jedna doza zavisti, koja je sada prevršila svaku meru. Kao što postoje mame kojima smetam, isto tako ima i onih koje kažu da njihova deca jedva čekaju da me vide ujutru”, kaže Mikela.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.