Prosize kapsule

Roditelji napravili klub za svoju decu – u kući

Jedan bračni par iz Engleske rešio je da u podrumu svoje kuće u Londonu napravi klub u koji će “izlaziti” njihovi tinejdžeri, kako bi ih zaštitili od opasnosti koje sa sobom nose noćni izlasci.

U kućnom klubu postoje svi elemnti kao i u pravom- rasveta, svetleći pod i profesionlani di-džej. Kler Farou (44) i njen suprug Jan Hogart (56) su u svoju kuću iz snova investirali više od milion funti

Pored diskoteke, ova nekretnina koja je procenjena na tri miliona funti ima i teretanu, saunu i bioskop.

Njihov 16-godišnji sin Džil sada ima priliku da vežba svoje di-džej veštine, dok ćerka Tajli (12) redovno poziva drugarice na zabave posle škole.

“Ovo je naša kuća iz snova, sve što smo ikada želeli. Naši tinejdžeri ostaju kod kuće, pa uvek znamo gde su”, rekla je gospođa Farou.

Diskoteka je povezana sa dečjim sobama, a u njoj su hiljade treperećih sijalica, profesionalni di-džej pult i razglas.

Mama Kler je vlasnica arhitektonske firme u Londonu i kupila je svetleći pod preko Interneta i to iz Kine. Platila ga je 6.000 funti što je petostruko manje nego da ga je kupovala u Evropi. Razglas je stigao iz jednog noćnog kluba u Birmingemu.

Gospođa Farou svake srede u diskoteci drži časove disko plesa, to jest plaća profesionalne plesače koji obučavaju nju i njene prijatelje.

“Stvarno sam loša u teretani ali ću uvek pristati na ples”, rekla je ona.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar