Prosize kapsule

Novi Olympusov fotoaparat SH-21

Razlike između novih modela digitalnih fotoaparata gotovo ne postoje, pa se proizvođači trude da uz što manju cenu ponude što više opcija kroz jedan model. Dosta uspešno je taj concept Olympus primenio sa modelom SH-21. SH-21 tako nudi maksimalnu rezoluciju od 16 megapiksela I čak 12,5x optički zum.

Uz to, SH-21 koristi I BSICMOS sensor, koji nudi poboljšanja kvaliteta snimanja pri slabijem osvetljenju (bez obzira da li želimo da fotografišemo ili da snimamo), a zanimljivo je da fotoaparat snima i video u Full HD rezoluciji. Poseduje i čitav niz korisnih filtera za softversku dorado fotografija. Pozadinski LCD ekran je osetljiv na dodir, što olakšava korišćenje velikog broja ponuđenih opcija.

Fotografije, koje pravi ovaj model su vrlo oštre, nude dosta žarke boje. Uređaj je gotovo čitav napravljen od plastičnog materijala i to bi mu bila možda i najveća mana. Ali, sa druge strane, poseduje veoma izdržljivu bateriju, neobično je lagan (baš zbog korišćenja plastike) i brzo odrađuje sve zadate radnje. Pored svega toga, snima i 3D fotografije.

© Rezolucija…………………………….. ……………….16 megapiksela

© Optički zum…………………………………………..12,5x (24-300mm)

© LCD ekran………………………………………………………………3’’

© Cena………………………………………od 21.500 do 26.000 dinara

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.