Prosize kapsule

Egipatski par uhapšen zbog pokušaja razmene partnera

Jedan egipatski bračni par uhapšen je nakon što je otvorio stranicu na Fejsbuku za razmenu žena, odnosno svingeraj. Muž i žena su uhapšeni nakon što je policija poslala muškarca i ženu koji su se pretvarali da su venčani i zainteresovani za razmenu.

U ovoj pretežno muslimanskoj zemlji, seks van braka je zabranjen, a svim osobama koje su postali članovi ove grupe preti kazna zatvorom.

Policajci u civilu, sastali su se jedno jutro u gradu Giza sa osnivačima ove grupe i umesto dogovora o razmeni žena, par je završio u zatvoru.

Muž koji je računovođa, i njegova supruga,  roditelji su četvorogodišnjeg deteta a u braku su pet godina. On se branio time da je ideju dobio nakon što je video istu grupu sa istim konceptom koju je otvorio čovek iz Katara. On je predložio ženi da urade isto i ona je pristala. Sad su oboje suočeni sa visokom kaznom zatvora.

Pre tri godine sud u Kairu je osudio bračni par koji je na Fejsbuku otvorio stranicu “Klub svingera” i to na sedam godina bez prava na žalbu. Kontroverzni egipatski zakon dozvoljava da osumnjičeni budu procesuirani zbog prostitucije, čak i ako se nisu pominjale novčane naknade.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.