Prosize kapsule

Lepši dani i lepše devojke

Napokon je stiglo dugo čekano proleće i nadamo se da će se tu zadržati i da se više nećemo vraćati na hladno (u bilo kom smislu). Osim toplih i sunčanih dana tu su i prolećne odluke – nešto slično onim novogodišnjim, samo što ove prolećne nisu onako ambiciozne i kako da kažem, životne.

Ovo obično budu odluke koje se tiču zdravijeg života, lakše hrane, pozitivnijeg pogleda na svet, više vežbanja i fizičke aktivnosti (u svakom smislu). I nisu to neke jako ozbiljne i teške stvari koje sebi zadamo, nego nam je uvek mnogo teže da ih ispoštujemo i setimo ih se svaki dan. Dobro, nije to tragedija i ako omanemo i predomislimo se u vezi sa nekom od odluka… Nego da se vratimo fizičkim aktivnostima.

Pre neki dan, po ovom lepom vremenu sam prošetala sa drugom i baš kad smo zastali kod nekog semafora da se raziđemo i pozdravimo, pored nas je prošla devojka, sasvim oskudno obučena… dobro, ne baš oskudno, ali joj je garderoba bila prilično pripijena uz (lepo i zgodno) telo. Naravno, moj drug ju je detaljno ispratio pogledom i rekao: „Jaoj! Što volim ovo proleće! Sada stalno treba biti napolju!“ E, o tome vam ja pričam! Kad dođu lepši dani, sve je nekako lepše pa čak i ljudi… Što je malo verovatno, ali tako je.

Ovo nećeš videti tokom šetnje, al' možeš ovde

E sada, što se tiče one čuvene prolećne depresije i umora, mislim da se to ipak najbolje leči druženjem. Ovo vreme je idealno za šetnje, sedenje po baštama, izlete, uzaludne kafe i ručkove, romantične večere i po koji neradni doručak. Zato, ako ste single dovoljno je samo da imate bogat telefonski imenik i uživanje može da počne.

Ja pouzdano znam da je većini muškaraca užasno bitno da p(r)ovali veliki broj devojaka, ali svi vrlo dobro znamo da nije u tome fora. Fora je u dobrim odnosima i još boljem zezanju. Kažem još jednom, ovo je vreme koje je idealno za druženje i zezanje. Po ovakvom vremenu ne bi trebalo da nam je frka da bilo koga pozovemo u šetnju. Čak i ako nam je taj neko tiha patnja duže vreme, čak i ako se često „isečemo“ u predelu stomaka kad se sretnemo, čak i ako taj neko nije single – čak i tada!

Osim gradske, imaš i opciju šetnje u prirodi

Uglavnom svi vole da šetaju, a naročito posle dosadne i duge zime. Posle šetnje se naravno sedne negde na piće, klopu i eto ti lepo provedenog dana. Da ne spominjem kako tokom takvog druženja možeš bolje da upoznaš onog do koga ti je stalo na ovaj ili onaj način. To su sve spontane stvari, a sve je u spontanosti. Zato, dragi dečaci, iskoristite ove lepe dane i devojke koje su željne normalnih stvari! Posle toga, dođe sve što treba da dođe… A ono što ne treba, o tome ne vredi ni razmišljati. Telefon u ruke, stisni zube i samo napred!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

2 komentara na “Lepši dani i lepše devojke

 1. Draga Sonja.
  Ti si naš glas razuma na sajtu, i sa nestrpljenjem čitam tvoje tekstove, svaki put kada objaviš novi članak.
  E sad jedno pitanje:
  Kako to pozvati nekoga ko nije singl (a svidja vam se) u šetnju?
  Hvala ti na odgovoru

  • hvala ninoslave na komplimentima 🙂
   sto se tice devojke koja nije single, ne bi trebalo da postoji problem da je pozoves u setnju.. napravi sebi u glavi situaciju kako bi je pozvao da nema momka i tako to i uradi ! ako se vidite onda ces sam proceniti kakva je situacija i kakav vam je odnos. danas je sve u igri !!! samo napred i srecno !!!