Prosize kapsule

Denis Rodman duguje više od 800.000 dolara za alimentaciju

Poznati košarkaš Denis Rodman (50) za alimentaciju duguje 808.935 dolara za svoje dvoje dece koje ima sa trećom suprugom Mišel Rodman. Sud mu je naredio da do 29. maja izmiri dug inače će morati u zatvor.

“Da budemo iskreni, koliko god da je Denis simpatična osoba, on je alkoholičar. Ova njegova bolest utiče na njegovu sposobnost da pronađe posao“, kaže jedan od njegovih advokata Pegi Vilimans.

Bivšem sportisti sud je naložio da, ukoliko ne može da isplati ceo iznos, mesečno isplaćuje 50.000 dolara alimentacije što je, kaže Pegi, previše čak i za najbogatije zvezde.

Pored alimentacije, Rodman za neplaćene poreze duguje još 350.000 dolara, o čemu će sud naknadno da raspravlja.

Nekada jedan od najboljih košarkaša je nekoliko puta bio na rehabilitaciji i odvikavanju od alkohola i droge – bezuspešno.

Prema poslednjim podacima koje je Rodman izneo tokom razvoda od Mišel 2004. godine, posedovao je nekretnine u vrednosti 3,4 miliona dolara, a 1,3 miliona dolara je imao u obveznicama i akcijama, ali je rekao i da su mu mesečni troškovi 31.000 dolara.

Njegov poslednji poslovni pokušaj bio je pokretanje “toples košarkaškog tima” u saradnji sa jednim striptiz barom, koji i nije bio uspešan.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.