Prosize kapsule

Policajci spasavali plišanog psa iz automobila

Dva britanska policajca razbila su staklo na parkiranom automobilu kako bi zatvorenog psa spasili od toplotnog udara. Kada su otvorili vrata automobila, umesto iznemoglog psa, našli su igračku – vernu kopiju Koker španijela.

Policajce su upozorili prolaznici da se u jednom automobilu nalazi zaključan pas koji ne daje znake života i da je verovatno doživeo toplotni udar.

Revnosni policajci odmah su reagovali, prvo su pokušavali kuckajući u staklo da „probude“ psa koji je ležao na zadnjem sedištu, a kada im to nije uspelo, oni su razbili prozor na Mercedesu kako bi izbavili ugroženog psa.

Kada su otvorili vrata automobila našli su igračku u obliku psa Koker Španijela, koja može da se kupi u prodavnicama igračaka za oko sedam evra.

Vlasnik automobila, Gordon Vilijams (80), pored razbijenog stakla na automobilu našao je službenu poruku od policije: „Razbili smo prozor da bismo izbavili psa sa zadnjeg sedišta.“.

Policija je posle pregovora sa vlasnikom automobila pristala da plati odštetu, ali je upozorila građane da moraju da vode računa šta ostavljaju u automobilima zbog „percepcije ljudi koji gledaju u njihova vozila“.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar