Prosize kapsule

Kondomi će ubuduće moći da se čuvaju u iPhoneu

Muškarci koji ne vole da drže kondome po džepovima i novčanicima, sada će moći da ih stave u svoj ajfon, budući da je kompanija Aneks osmislila pregradu za čuvanje kondoma, javljaju sajtovi posvećeni tehnologiji.

Novi dodatak za modele ajfona 4 i 4S, prigodno nazvan “plaja kejs”,  obznanjen je danas, i u njega se mogu staviti dva kondoma. Video snimak kojim se reklamira “plaja kejs” sugeriše da je bolje držati kondome na dobro skrivenom mestu nego, na primer, u novčaniku kad dolaziš kod devojke a to primete njeni roditelji.

Dodatak će u maloprodaju otići tokom leta, po ceni od 29,95 dolara. “Plaja kejs” se može nabaviti i sada, preko veb sajta kompanije Aneks, čije je sedište u Australiji. Sajtovi za ljubitelje novih tehnoloških spravica kritikuju ovaj dodatak, ističući da kondomi uglavnom pucaju zbog izlaganja vrućini i da se mobilni telefoni takodje zagrevaju.

Kako piše “Digital trends” (www.digitaltrends.com), u ideji dodatka za čuvanje kondoma se mogu prepoznati “dobre namere”, ali je “teško poverovati da držanje ‘gumice’ u zatvorenom prostoru koji je odmah uz poledjinu telefona predstavlja dobru ideju”.

“Druga stvar, prilično smo sigurni da će kupovina pregratka za ajfon koji služi za nosanje kondoma naokolo ohladiti svaku ženu koja otkrije tu činjenicu”, navodi se na ovom sajtu.

Sajt Petehatesmusic.com takodje postavlja pitanje “dolaze li štreberi ikad u situaciju da im istovremeno treba i mobilni telefon i kondom”.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar