Prosize kapsule

Preko stomaka do ženskog srca

Uglavnom bude da ono što važi za muškarce, potpuno isto i jednako važi i za devojke. Nekad je logičnije zamisliti devojku u kuhinji kako spretno i sa puno ljubavi sprema hranu i poslastice svom momku, ali i devojkama je sasvim logično i prilično seksi da gledaju svog momka kako se trudi da im spremi što ukusniji obrok koji će zajedno pojesti.

Međutim, pre nego što se stigne do situacije 1na1, hrana uvek može poslužiti kao dobra „spajalica“. Jedan moj drug je rekao kako je on sve svoje drugove udomio, pored šporeta. Zapravo, često je organizovao druženja ali je uslov bio da se tada i skuva ponešto. Ništa od predloženog menija nije bilo komplikovano, obično su u pitanju bile palačinke ili tako nešto, ali je sam proces svaki put bio i više nego zanimljiv. Gotovo svaki put se ispostavljalo da devojke nemaju pojma o kuvanju, pa čak ni o pravljenju smese za palačinke, tako da su muškarci popravljali stvari i dovršavali posao.

Naravno, nikada cilj nije bio hrana, ali se zato upravo ta hrana (kakva god ona ispala na kraju) pojela uz najveću slast, dobro zezanje i puno smeha. Htela sam da kažem, kad god su neki drug ili drugarica mog druga poželeli da malo bolje upoznaju nekog drugog, organizovalo bi se neko „kuvanje“ tog tipa. Prema tome, ukoliko imate nedoumice kako nekog da upoznate u malo intimnijoj atmosferi ili sa druge strane, ukoliko neki vaš drug ili drugarica ima takav problem – rešenje je u kuhinji!

Da se razumemo, spremiš li ovako nešto...

E sada da se vratimo na situaciju 1na1! Ja vrlo često čujem kako muškarci govore da devojke treba da im kuvaju, prinose i zanose. I slažem se sa tom činjenicom, ali jedino ukoliko se ona odnosi i na drugog partnera. Jer inače ne vidim jasno poentu… Da li neko možda misli da devojke ne vole da im neko ugađa i kuva? Ako postoji neko dvoumljenje tog tipa, evo ja javno kažem – devojke vole kad im momci kuvaju. Znam, znam… Često se dešava da frajeri kažu kako ne znaju da kuvaju i na toj rečenici se završava svaka priča o tome.

Ja sam ubeđena da su to gluposti. Ni mi se nismo rodile naučene, nego smo pitale nekog kako se to sve radi, pa smo tako i naučile. A i ponavljam – nije cilj hrana sama po sebi! Ja se sećam da sam jednom svom (bivšem) momku stalno kuvala i on je bio prilično zadovoljan, a onda kad sam ga pitala kad će on meni nešto da skuva, gle čuda, dobila sam odgovor da on baš i ne zna da kuva. Ja sam rekla da nema veze i neka skuva bilo šta… Otprilike to je i uradio – stavio je meso i krompir u rernu i napravio salatu a ja sam kupila lubenicu.

...daće ti sve što poželiš!

Posle ručka smo se izvalili u dnevnu sobu i uz ohlađenu lubenicu gledali film… Mislim da apsolutno ne postoji jednostavnije provedeno popodne, a meni je to bio jedan od najukusnijih ručkova u životu!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Preko stomaka do ženskog srca