Prosize kapsule

Dobitnici pola milijarde dolara na lutriji izgubili tikete?

Vlasnici tri srećke koje treba da podele više od pola miliarde dolara nisu se javili ni nedelju dana nakon što je izvučen rekordni dobitak, pa se sumnja se da su možda greškom bacili listiće.

Lutrija Merilenda, jedne od tri američke države u kojoj su prodati tiketi sa ukupnim dobitkom od 656 miliona dolara, pozvala je sve koji su igrali u tom kolu da još jednom provere svoje listiće, jer se dobitnik nije javio.

Direktor lutrije Merilenda Stiven Martino uputio je taj poziv na pres-konferenciji, koju je sazvao kako bi suzbio glasine da se dobitnik javio lutriji zbog čega je moguće da su svi ostali igrači, pa i dobitnik, odbacili svoje listiće.

“Listić nam još nije predat. Ljudi moraju da provere svoje tikete”, rekao je Martino, prenela je mreža Ej-Bi-Si (ABC).

Martino je rekao da strahuje da su fabrikovani snimci pobedničkog loza, koji su se pojavili na društvenim mrežama, kao i prvoaprilske šale možda uticale na pravog dobitnika da baci svoju srećku.

Pres-konferencija direktora lutrije Merilenda održana je nakon što su dve osobe tvrdile da su osvojile dobitak, ali nisu donele listiće državnoj lutriji.

Pobednički listić prodat je u Baltimoru, prošlog petka u 19.15, nepuna četiri sata  pre nego što je izvučen dobitak u Mega-milion lutriji od ukupno 656 miliona dolara.

Još po jedan džek-pot listić prodat je u Kanzasu i Ilinoju, ali ni njihovi vlasnici još  se nisu javili lutrijama da podignu dobitak.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar