Prosize kapsule

Baba od 73 godine bila na čelu narko-klana

Američki policajci su, u akciji raskrinkavanja narko-klana, provalili vrata doma 73- godišnje starice Darlin Mejis i unutra pronašli oko dva kilograma droge, 276.000 dolara u kešu, poluautomatski pištolj i revolver.

Policija je godinama pratila jedan narko klan, ali nije znala da na njenom čelu stoji lično Darlin Mejsi, za koju se veruje da je pokrivala 40 odsto tržišta marihuane u regionu, uključujući Tulsu i delove Arkanzasa, Kanzasa i Misurija.

“To je predstavljalo pravo iznenađenje. Moramo da priznamo da je za svoje godine u odličnoj formi”, kaže šef policije Bobi Flojd.

Policija otkriva da za Mejisovu radi čitava vojska dilera, a među njima je i njen sin Džeri, koji je takođe uhapšen zbog posedovanja desetine hiljada dolara u kešu i skoro jednog kilograma marihuane namenjene prodaji.

Droga je pronađena u njenoj spavaćoj sobi, koja je cela mirisala na marihuanu. Vakuumirana kesa puna narkotika pronađena je u ormaru, dok su paketi novčanica obeleženi natpisom “15.000 dolara” nađeni ispod staričinog kreveta. Droga i novac nađeni su i u kupatilu, kao i u sobi u kojoj su spavali njeni unuci.

Kada je policija pronašla novac, rekla im je da je to njena penzija. Bakica je optužena za posedovanje marihuane radi distribucije, za održavanje prostora u kome je droga držana ili prodavana, kao i za posedovanje vatrenog oružja bez dozvole.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Baba od 73 godine bila na čelu narko-klana

  1. bakuta carica ,zna ona kako da obezbedi poklone i kes za unucice. . . :DDD