Prosize kapsule

Berluskoniju igrale striptizete u kostimima časnih sestara

U sudu u Milanu, gde se održava suđenje bivšem italijanskom premijeru Silviju Berluskoniju po optužbama da je imao seks s maloletnom prostitutkom, mogle su se danas čuti nove “pikanterije” vezane za ovaj skandal.

Manekenka Imane Fadil je izjavila da su striptizete prerušene u časne sestre plesale za Berluskonija, a da je ona prilikom svog prvog odlaska na jednu od tih žurki dobila 2.000 evra u kešu od Berluskonija.

“Bez uvrede”, šapnuo je tada dok joj je pružao novac bivši italijanski lider.

Ona je ispričala da je te noći videla dve mlade žene u “crnim tunikama, sa belim velovima i krstovima” kako zavodljivo plešu pred Berluskonijem, skidajući jedan po jedan komad odeće. Jedna od njih je bila Nikol Mineti, bivša zubarka i sadašnja predstavnica Berluskonijeve stranke u Savetu za regiju Lombardija.

Manekenka Imane Fadil

Fadil je na sudu rekla da je čula da je Berluskoni platio za seks sa najmanje dve žene koje su bile na njegovim žurkama. Ona je navela da je prošle godine, u vreme kada je Berluskonijevo suđenje već počelo, jedan misteriozni muškarac pokušao da je nagovori da ponovo dođe u vilu.

“Jedan muškarac se zaustavio pored moje kuće i dao mi telefon koji se ne može pratiti kako bi uz pomoć njega dogovorila posetu u Arkore. Ali, nisam želela to da učunim”, kazala je manekenka.

Berluskoni se sada sudi po optužbama da je platio za seks sa 17-godišnjom Marokankom Karimom El-Mahrug, poznatijom kao Rubi, i pokušao to da prikrije, čime je zloupotrebio svoj položaj.

Milanski list “Korijere dela sera” pisao je prošle nedelje da je Berluskoni 2011. platio 127.000 evra Minetijevoj i dvema drugim devojkama koje su pozvane da svedoče.

Berluskonijev advokat odbacio je optužbe da je njegov klijent pokušao da utiče na svedoke, navodeći da je isplata te sume apsolutno legalna i izraz “uobičajene darežljivosti” bivšeg premijera.

Prema pisanju italijanske štampe, Minetijeva je dobijeni novac iskoristila da bi platila sudske troškove na suđenju koji se vodi protiv nje pod optužbom da je Berluskoniju nalazila devojke za zabavu – atraktivne TV zvezde, misice i manekenke, među kojima i Rubi.

Ima li kraja? Slike sa Berluskonijevih žurki

Protiv Berluskonija se vode još dva sudska postupka u Milanu – jedan zbog poreske utaje i drugi za odavanje službenih tajni. Iako je nekoliko puta osuđivan zbog korupcije i pronevere, sve pesude protiv Berluskonija su oborene ili proglašene zastarelim.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar