Prosize kapsule

Nemac tuži Nemicu koja ga je pet sati seksualno iskorišćavala

Minhenski di-džej, koji je pet sati služio kao “seksualni rob” jednoj 47-godišnjoj Nemici, rekao je da će podneti tužbu protiv nje zbog nezakonitog zatvaranja i seksualnog maltretiranja.

Di-džej Diter S. rekao je lokalnim medijima da je morao da zove policiju jer ga je jedna žena u Minhenu zaključala u stanu, sakrila ključ i primorala da više puta ima seks sa njom.

“Bila je opsednuta seksom i nisam mogao da izađem iz stana”, rekao je Diter.

On je listu “T.Z” rekao da je ženu upoznao u lokalnom pabu, da mu se veoma dopala i da je tri puta imao dobrovoljno seks sa njom.

Posle nekoliko rundi Diter je, prenosi Rojters, poželeo da ode, ali je otkrio da je žena zaključala stan i sakrila ključ. On je rekao i da je pokušao da izađe iz stana preko balkona ali da je stan bio previše visoko.

“Shvatio sam da sam u zamci i da ću morati da izdržim dok ne zaspi. Posle toga smo još pet puta imali seks”, rekao je on.

Čim je žena zaspala, Diter je pozvao policiju koja je došla 10 minuta kasnije. Žena je pustila policiju da uđe i, kako je rekao Diter, bezuspešno pokušala da ih ubedi da im se pridruže. Žena je privedena i kasnije puštena.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Nemac tuži Nemicu koja ga je pet sati seksualno iskorišćavala

  1. Pingback: Nimfomanka iz Minhena novu žrtvu iskorišćavala 36 sati | Muški magazin - M@N!