Prosize kapsule

Flying Shuttle, pab od kojeg je i policija digla ruke

Engleski kafić Flying Shuttle jedan je od najopasnijih u Velikoj Britaniji. Kada dođe do frke, zaposleni najčešće budu previše uplašeni da bi zvali policiju, a ukoliko se to i desi, policija ne može da se izbori sa razjarenim gostima.

Policija je u kafiću pronašla kesice kanabisa, kokaina, što predstavlja dokaz o upotrebi droge u toaletima, kao i boce i konzerve pune pića koje služe kao oružje.

“Mi se ne osećamo bezbedno i ako nas u kafiću čuva 13 policajaca. Naši gosti su uvek pijani i agresivni i pričaju kako je to njihov kafić, a ne naš”, rekao je gospodin Najt, jedan od zaposlenih.

S obzirom da je policija dobila naredbu da zatvori ovaj kafić, nezadovoljni gosti revoltirani tom odlukom u jednoj nedelji uspeli su da naprave 11 požara, kako bi uznemirili lokalno stanovništvo.

Besni i povređeni gosti su skandirali “Sačuvajte naš kafić” gde je tom prilikom uhapšeno 20 ljudi starosti između 15 i 40 godina. Iako je ovaj kafić zatvoren, pojavili su se neki drugi kupci koji su zainteresovani za ponovno otvaranje ovog lokala.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar