Prosize kapsule

Muškarci sve više kupuju seks igračke

Sve veći broj muškaraca u svetu posećuje seks šopove, a seks prstenovi triput su prodavanij od nekada neprikosnovenih vibratora.

Većina muškaraca nema ništa protiv ukoliko njihova partnerka ima vibrator ili neku drugu seks igračku. Međutim, tek se u skorije vreme rođena je ideja o spravama za masturbiranje za muškarce.

”Dugo vremena muškarci nisu smeli da kupuju seks igračke zbog straha da ne ispadnu da su očajni ili perverzni. Dizajniranjem igračaka u obliku delova ljudskog tela samo je pogoršana već prihvaćena ideja da su muške seks igračke namenjene samo čudacima”, rekla je Monik Karti sa veb stranice Sex toy.

Pojavom modernih i diskretnih seks igračaka za muškarce situacija se polako menja. Prodaja seksualnih pomagala za muškarce se od 2010. godine povećala za 350 odsto. Online seks prodavnice beleže da prodaja seks igračaka za muškarce raste i do 40 odsto godišnje.

”Muški seks prstenovi su tri puta prodavaniji od ženskih vibratora”, izjavila je vlasnica trgovine Lovehoney Emili Bendel.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.