Prosize kapsule

Želi da izgubi nevinost u 70. godini

Pem Šo (70), kabare pevačica rešila je da izgubi nevinost. Kaže da nije stigla da se preda muškarcu jer je uvek bila okupirana poslom, ali se nada da će naći visokog, crnog i zgodnog milionera.

Njena karijera krenula je uzlazno kada je 1960-ih pobedila u jednom televizijskom takmičenju za talente. Zbog provokativnog oblačenja udvarači su je opsedali, ali kaže da je taj imidž imala samo zbog karijere i da nikad, osim ljubljenja, nije bila intimna sa suprotnim polom.

S obzirom na posao kojim se bavi, kao i na provokativno ime Seksacionalna Pem nije uspela da strpa muškarca u krevet, a čak se družila sa plejbojima sedamdesetih godina, Tomom Džonsom i Rodžerom Murom. Ona je bila dosledna principu da ne veruje u seks pre braka, a naravno, nikad se nije udala… Sad kaže da je vreme.

“Spremna sam. Pokušaću sa pravim muškarcem. Moji standardi su veoma visoki. Nadam se da ću naći visokog, crnog i zgodnog milionera – navodi Pem. – Nikada ne možete biti stari bilo šta. Pokušaću da se udam i odem u krevet sa muškarcem”, nada se Pem i poručuje da “misli da je dobar ulov.”

“Imam 70 godina, ali sam mlada u srcu. Ljudi ne veruju da imam toliko godina. Mislim da izgledam sjajno, možda zato što se nikad nisam udavala i rađala. Zabavna sam i imam dosta energije”, kaže Pem Šo.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.