Prosize kapsule

Koriste mobilne telefone i tokom seksa

Više od 12 odsto mladih mama u Americi toliko je opsednuto novim tehnologijama da svoj telefon redovno koriste i tokom seksa.

“Ne postoji nijedan deo njihovog života u koji nije uključen telefon i internet“, navodi se u zaključku nacionalne studije u kojoj su učestvovale majke od 18 do 35 godina čija deca su starosti do 12 godina.

Ipak, pitanja da li mobilne telefone tokom intimnih trenutaka koriste da bi odgovorile na poziv, sms, da provere Fejsbuk ili da fotografišu, ostala su bez odgovora.

Istraživanje je takođe otkrilo da 21 odsto ispitanica telefon redovno koristi dok je u toaletu a među ostalim zaključcima izdvaja se podatak da je 81 odsto njih reklo da svoje smartfonone koristi za kupovinu i da u proseku imaju instalirano po 13 aplikacija od kojih su dve trećine namenjene njihovoj deci.

Osam od deset njih redovno koristi Fejsbuk ali čak 72 odsto aže da je frustrirano stalnim promenama koje ova društvena mreža uvodi. Više od pola ispitanica je ocenilo da polako „prolazi“ vreme Fejsbuka a u poslednje vreme sve više njih briše kompanije sa svog feed-a zbog previše poruka i oglasa.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.