Prosize kapsule

Vozili putnike autobusom sa kartonskim vratima

Autobus privatnog prevoznika „Lui travel” na liniji 42 prošle nedelje je, kako kažu putnici, danima saobraćao sa kartonom nalepljenim na srednjim vratima. U ovoj firmi tvrde da je staklo na tim vratima razbijeno u petak i da je već u subotu ujutru otklonjena šteta.

“Danima sam se vozio u autobusu sa kartonom na vratima kao u doba sankcija, pa sam odlučio da sve to fotografišem. Reč je o vozilu garažnog broja P0805, a o higijeni suvišno je govoriti”, bilo je sve što je Aleksandar Miladinović poslao našoj redakciji.

Zaposleni u privatnom prevozniku „Lui travel” ističu da je reč o incidentu koji se neretko događa, a da su ubrzo vrata popravljena.

“Staklo na vratima stradalo je prilikom tuče navijača, a pošto nismo mogli odmah vozilo da isključimo iz saobraćaja, postavili smo privremeno karton do kraja dana. Verovatno je ljudima mnogo dosadno, pa poturaju takve fotografije. Sličan incident se dogodio i pre nepunih mesec dana, kada je prilikom tuče putnika takođe polomljeno staklo na našem vozilu, ali na drugoj liniji”, kažu u firmi „Lui travel”.

U Direkciji za javni prevoz tvrde da su odmah reagovali nakon što su u petak dobili prijavu sugrađana.

“Naložili smo privatnom prevozniku da postavi staklo na vratima i oni su to do kraja dana učinili. Naši inženjeri s vremena na vreme izlaze na ulicu radi kontrole vozila. S druge strane, najčešće reagujemo kada nam se građani požale”, ističe Zoran Šarac, direktor Direkcije za javni prevoz.

Izvor: 24 sata

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.