Prosize kapsule

Venčanje ga spasilo zatvora

Uzgajivač kanabisa Li Mos osuđen je na zatvorsku kaznu, ali je pošteđen zatvora da bi se oženio i otišao na medeni mesec.

Nezaposleni Li Mos (40) koji je bio na uslovnoj slobodi jer je upravljao farmom droge napao je dva dečka prilikom prvog izlaska u klub od kako je na slobodi. Iako bi trebalo da je Mos odmah poslat nazad u zatvor zbog kršenja uslovne kazne, sudija je rekao da bi time “uništio njegov život” pa je odlučio da ga oslobodi.

Sudija Endru Volman “osudio” je Mosa na šest nedelja kućnog zatvora koji se navršava dan pre njegovog venčanja i odlaska na medeni mesec u Egipat.

“Uništio bih tvoj život ukoliko bih te odmah vratio u zatvor i ne bi mogao da prisustvuješ sopstvenom venčanju”, rekao je sudija.

Mos, koji nije ispunio ni obavezan rad u javnom interesu koji je bio obavezan deo njegove uslovne slobode, ženi se dugogodišnjom devojkom Mišel Bel 24. juna. Par, koji ima dvoje dece, već je uplatio “veliku sumu novca” za ceremoniju i medeni mesec i zadovoljni su što im on neće propasti.

Napadnuti studenti Pol Larkin (20) i Džošua Karem (19) nisu zadovoljni ovom odlukom i objasnili su sudiji da ih je Mos napao bez razloga. Momci su nakon izlaska čekali hranu za poneti kada im je prišao vidno pijan Mos i počeo da ih udara.

“Mos im je prišao ni od kuda i rekao nešto što oni nisu razumeli. To ga je iznerviralo pa je jednog studenta uhvatio za ramena i udario ga u glavu, a zatim napao i drugog”, rekao je advokat napadnutih mladića.

Policija je odmah pozvana i Mos je uhapšen sa pola grama kokaina u džepu. On se branio priznanjem da je bio pijan i na kokainu i da je zbog toga pomešao mladiće sa nekim.

Mos je već tri puta bio osuđivan. Poslednji put u avgustu prošle godine zbog uzgajanja kanabisa osuđen je na 12 meseci zatvora i 12 meseci uslovno. Mos je tada rekao da je pokrenuo fabriku droge koja je imala 91 biljku zato što je dugovao novac dilerima.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.