Prosize kapsule

Uhapšeni u Dubaiju zbog seksa u taksiju

Britanka Rebeka Blejk (29) i Irac Konor Mekredmond uhapšeni su u Dubaiju nakon celodnevnog pijančenja i seksa u taksiju, za šta je po tamošnjem zakonodavstvu zaprećena kazna zatvora do tri godine zatvora.

Rebeka i Konor su optuženi za vanbračni seks i pijančenje na javnom mestu, inače vrlo velika prestupa u muslimanskom svetu.

Blejkova, inače konsultant u jednoj firmi, i Mekredmond našli su se u hotelskom baru. Posle duge pijanke taksi vozač na retrovizoru ih je primetio u strastvenom zagrljaju, piše u policijskim izveštajima.

Iznerviran njihovim ponašanjem, vozač se zaustavio i požalio policijskoj patroli.

“Oni su bili potpuno pijani, počeli su da se ljube a zatim se odali bludu. Kada je policajac došao, našao ih je potpuno gole kako vode ljubav na zadnjem sedištu. Odležali su u policijskoj stanici od 4. do 9. maja, a policija je uzela uzorke DNK kako bi dokazala da su imali seksualne odnose i da su bili pijani”, rekao je neimenovani izvor.

Oni su pušteni na slobodu uz kauciju, jer su njihovi prijatelji položili garancije i pasoše.
Rebeka je izjavila da “nema pojma odakle tvrdnje o seksu” i da je uhapšena samo zbog flaše piva u zadnjem delu taksija, a ne zbog seksa.

Za vanbračni seks u Dubaiju će se suočiti s kaznom u trajanju od mesec dana do tri godine. Konzumiranje alkohola se kažnjava zatvorom do šest meseci, kao i sa 340 funti.

Slučaj ukazuje na teškoće sa kojima se suočava više od 100.000 Britanaca koji žive u Dubaiju, a među kojima do sada ima dosta uhapšenih zbog sličnih ekscesa. Tako su 2008. godine Vins Akors  i Mišel Palme dobili tri meseca zatvorske kazne zbog seksa na plaži Džumeira, dok je jedan par takođe osuđen na zatvorsku kaznu zbog milovanja i ljubljenja u restoranu.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Uhapšeni u Dubaiju zbog seksa u taksiju

  1. Pingback: Dubai: Za seks u taksiju tri meseca zatvora | Muški magazin - M@N!