Prosize kapsule

Seks kvalitetniji na odmoru i putovanjima

Anketa društvene mreže Zoosk pokazala je da tri četvrtine muškaraca i žena imaju bolji seks ako nisu kod kuće, te je ideja dobrog seksa u ovom slučaju povezana sa odlaskom na odmor i putovanja.

U ispitivanju je učestvovalo 1529 odraslih ispitanika i 22 dodsto veruje da je odlazak na neku destinaciju s plažom najromantičnije mesto za opuštanje i ljubav.

Oko 19 posto ispitanika od plaže romantičnijim smatra Pariz ili Rim, a 15 posto odabralo bi krstarenje u neku daleku zemlju. Tek devet odsto ispitanika zadovoljno je udobnim krevetom i doručkom, a isti postotak romantiku vidi i u dugoj vožnji putevima ili kampovanju.


Seksualni terapeut Ian Kerner za CNN je prokomentarisao da rezultati ankete ne čude jer na odmoru parovi otpuste kočnice i ostave brige kod kuće.

Međutim, osim opuštanja uz koji koktel, romantiku i seks, parovi ipak brinu oko nekoliko stvari na godišnjem odmoru. Velika je zabrinutost o tome da li će partneru ići na živce, budući da su na odmoru po ceo dan zajedno – a tako se oseća 38 posto.

Za oko 34 posto ispitanika stresno je putovanje do odredišta, a 15 odsto brine da li će im nestati tema za razgovor. Najviše se ipak brinu da li će sedeti zajedno u avionu i to oko 86 posto, a dok 73 posto žena ne voli hrkanje partnera, oko 59 posto muškaraca nervira šoping na odmoru.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar