Prosize kapsule

Mitovi o ženama

Da su muškarci i žene različiti svakome je jasno. Muškarci ne razumeju zašto žene rade neke stvari i obrnuto. Predstavljamo vam pet mitova, istina i zabluda o onome što žene rade, ali i savete kako da sve to ublažite ili iskorenite.

Mit: Sve žene vole loše momke

Istina i zabluda : I da i ne. Žene vole pažljive momke koji su samouvereni i sposobni. Svi loši momci pokazuju svoja osećanja kad su sami sa svojom dragom, a dobri to rade stalno što ženama može nekada da dosadi jer ih steže kao omča.

Savet: Kakav god da si, ne dozvoli da te žene izrabljuju, budi pažljiv ali i glasno kaži svoe mišljenje i kad ti nešto smeta (a loši momci uvek to kažu).

Mit: Ženama treba puno vremena da se spreme

Istina i zabluda: Žene posvećuju dosta pažnje svom izgledu zbog mušaraca ali i zbog drugih žena. Treba im više vremena da se srede, ali to zaista nikada nije onoliko vremena koliko vi mislite. Ako je muškarac taj koji se spremi brže od žene ne mora da znači da njoj treba više vremena nego više od onoga koliko muškarcima treba.

Savet : Otvori pivo dok čekaš svoju dragu da se spremi. Ne viči i ne požuruj je svakih pet minuta jer će to samo doprineti njenoj nervozi. Poljubi je i suptilno joj saopšti joj da nije kulturno da vas drugi toliko čekaju, a onda joj i ponudi svoju pomoć, ukoliko je potrebno.

Mit: Žene varaju jer im treba pažnja

Istina i zabluda: Ovo je uglavnom istina jer pojedini muškarci za svoju ljubav misle da je od suvog zlata pa je ženama daju na kašičicu. Ženama treba pažnja i ako joj je ti ne pružiš, potražice je na drugom mestu.

Savet: Pažnja je i poruka da ti nedostaje, lep kompliment, cveće bez razloga, puštanje da priča o svojim problemima. Ne budi sebičan, i ona je deo tebe.

Mit: Žene su odlični manipulatori, a najbolje oružje za to su im suze

Istina i zabluda: Žene više plaču jer su emotivnije. Svesne su takođe da muškarci padaju na njihove suze, i kad ponestane svih karata iskoristiće i igraće na kartu suza.

Savet : Kad plače bez razloga, ali samo bez razloga, kaži joj to. Nemoj je grliti ako si ljuti. Na lep način joj stavi do znanja da nije lepo što se igra sa vašim strpljenjem i da umesto suza možete sve da rešite razgovorom.

Mit : Žene sve pričaju prijateljicama

Istina i zabluda: U ženskoj je ćudi da sve analizira, detaljiše, rekonstruiše a to najbolje razume druga žena. Istina je da će njena prijateljica znati sve o vama, ali ne primajte to ka srcu jer je to jedna od retkih stvari koju možete promeniti.

Savet: U šali joj reci: Ispričaj ovo obavezno Sanji jer ću i ja Relji. Biće joj neprijatno i bar će na tren osetiti kako je tebi.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

4 komentara na “Mitovi o ženama

Ostavite komentar