Prosize kapsule

Britanac vozio privezano dete u prikolici pik-apa

Jedan neimenovani muškarac uhapšen nakon što je utvrđeno da je u svom pik-apu, u zadnjem delu, vozio dete koje je bilo privezano konopcem.

On je vozio je svoj pik-ap putem kod Nortamberlenda u Velikoj Britaniji, a zapanjeni vozači u drugoj traci primetili su da je dete od oko dve godine samo u zadnjem delu. Jedna užasnuta Britanka slikala je tu nesvakidašnju scenu, i objavila fotografiju na Internetu.

Pozvali su policiju koja je ubrzo zaustavila “savesnog” oca, i utvrdila da se dečkić pozadi vozio privezan kanapom za deo kamioneta, okružen vrećama uglja i šljunka.

“Dete je bilo čvrsto zavezano za šipku kanapom, kao da je otac pokušao da improvizuje automobilski bezbednosni pojas. Čak se iznenadio što smo ga zaustavili, i pokušao da nam objasni da je dete pravilno vezano”, rekao je neimenovani policajac.

On je dodao da otac nije video nikakav problem ni u činjenici da je dete okružio džakovima šljunka i uglja, koji su mogli da ga zdrobe u slučaju naglog kočenja. Otac će biti optužen za ugrožavanje bezbednosti deteta i bahatu vožnju.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Britanac vozio privezano dete u prikolici pik-apa

Ostavite komentar