Prosize kapsule

Modni trendovi za leto 2012

Iako leto kalendarski počinje tek 21. juna, poslednjih godina ne čini se da je tako. Temperature su sve veće, vreme džempera je prošlo, a mi vam donosimo najnovije modne trendove za leto.

Ovo leto nam donosi jarke boje a Benetton je na ovogodišnjoj Nedelji mode predstavio i svoju viziju toga šta moderan i opušten muškarac treba da nosi ovog proleća i leta.
Akcent je na jednostavnim, laganim pantalonama imajicama veselih boja.

Benetton kao osnovne boje sezone koristi crvenu, zelenu, narandžastu i jarkoplavu, a uz jednostavne farmerke i  obuću ove boje neće biti previše upadljive .

Bela boja ce se nositi i ovog leta kao boja koja nikada ne izlazi iz  mode. Najbolje ju je kombinovati uz džins, ali tome i dodati lagani džemper.

Nikako ne smemo zaboraviti ni šortseve koji nisu rezervisani samo za plažu. Uz adekvatnu majicu slobodno u njima šetajte gradom bez bojazni da ste modni promašaj. Ako imate malo više smelosti, ovu kombinaciju upotpunite laganim sakoom.

Ono što takođe nikada neće izaći iz mode jeste i bela košulja koju možete nositi i uz farmerke a ne samo uz odelo.

Ako ste jedan od onih muškaraca koji vole karirane stvari, vest da je karirano opet u modi sigurno vas je obradovala. Ipak, nemojte preterivati i obući se u karirano od glave do pete. Košulja, ili obična jednobojna majica preko koje ćete obući kariranu košulju su najbolji izbor. Legend je ovoga puta nasao idealnu meru.

Sto se tiče obuće, uvek birajte nešto u čemu vam je najudobnije ali izbegavajte duboku i crnu obuću. Ako niste skloni eksperimentisanju i volite samo proverene marke, mi vam predlažemo klasične bele Lacosta patike.

Jednostavno, opušteno i sa što više boja- to je trend ovog leta. I pored onoga što moda diktira, važno je biti svoj i uvek se prijatno osećati u onome što nosite.

Ipak, ne zaboravite još neka pravila:

– Nikad karirano od glave do pete;
– Dobar i odgovarajući sat je pola posla;
– Roza boja nije uvek najbolji izbor, a što ste stariji polako je i izbacujte iz ormana;
– Za svečane prilike nikada nemojte previše rizikovati, i odlučite se za klasičnu kombinaciju;
– Ako volite pruge a imate koji kilogram viška obavezno birajte vertikalne pruge;
– Uz svaku kombinaciju najbolje ide dobar parfem.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar