Prosize kapsule

Otkriven crnogorski recept za “dobijanje sinova”

Dobro čuvani recept dobijanja muškog deteta, koji se prenosio sa kolena na koleno, poveravao bližnjem u sudnjem času ili neznancu na bolničkom krevetu, zahvaljujući Blažu – Baju Šuškavčeviću (87) iz zetskog sela Vukovci, danas je svima dostupan.

Šuškavčević je odlučio da recept publikuje, jer ne želi da tajna, kojom je pomagao mnogim porodicama u dobijanju muškog potomka i produženju loze, „pođe sa njim“.

Poznavalac „tajne muškog potomka“ u Crnoj Gori oduvek je bio poštovan i tražen a to retko zanimanje u zemlji patrijarhata, ratnika i puškonoša je nosilo ogroman teret odgovornosti.

“Da bi dobili dete muškog pola moraju se uvažiti tri režima. To su razlika u godinama među bračnim parom, ovulacija i režim ishrane. Svake sedme godine polni organi se podmlađuju, to jeste u 14, 21, 28, 35, 42. i 49. godini. Kada partner u braku napuni ove godine rađa se dete njegovog pola, sve dok „bračni drug“ napuni naznačene godine, i tada preuzme njegov pol. Pomlađivanje počinje svake sedme godine, ali ne sme se rizikovati pola godine, jer kod nekog počinje pre ili kasnije. Ako jedan bračni partner, na primer, napuni 21 godinu a drugi 19, onaj koji je napunio 21 ima prednost da dobije dete svog pola, sve dok drugi partner ne napuni 21 godinu”, rekao je Šuškavčević.

Prednost za dobijanje „puškonoše“ je u slučajevima kada je muž stariji pet do šest godina, ili 12 do13, ili, prema rečima Šuškavčevića, i u slučajevima kada je žena godinu ili dve starija.

“Dokazano je da u porodici sa dvoje dece, ako je jedno starije sedam ili 14 godina, moraju biti istog pola, izuzev ako je žena ostala trudna treći dan ovulacije ili treći dan ispred ovulacije. Taj period predstavlja izuzeće, jer tri dana pred ovulaciju, ako ostane trudna i rodi, muško dete mora biti degenerisano. Ovo treba da zna svaki bračni par jer ljubavni zanosi tokom tri dana pred oulaciju mogu biti opasni”, rekao je Šuškavčević.

Izvor: Vijesti

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.