Prosize kapsule

Peruancu prvo povećali, pa onda amputirali penis

Jedan čovek koji je u bolnici na Floridi ugradio implant u penis, odlučio je da sada tuži hirurga koji ga je operisao zbog infekcije čiji je rezultat bila amputacija njegovog polnog organa.

Enrike Mila (65) navodno je deportovan iz Sjedinjenih Američkih Država u rodni Peru, a svedočiće putem Skajpa. Mila tvrdi da je trebalo da njegovi lekari znaju da on nije dobar kandidat za takvu operaciju, budući da je dijabetičar.

On tvrdi da anesteziolog dr Laurentie Boeru „nije dobro procenio rizike takvog zahvata“. Ugradnja penilnog implanta sprovodi se obično nakon što se utvrdi da lečenje erektilne disfunkcije ne daje rezultate.

Koristi se i u nekim slučajevima Pejronijeve bolesti, stanja koje izaziva bolne erekcije. Operacija nosi rizik od infekcije koja se može dogoditi u svakom trenutku, a u retkim slučajevima i nekoliko godina kasnije.

Mila je imao brojne zdravstvene probleme uključujući i erektilnu disfunkciju. On je u Majamiju živeo 40 godina radeći u snabdevanju bolnica medicinskim materijalom. Dve nedelje posle zahvata, Mila je dobio infekciju, a zatim i gangrenu.

Amputacijom penisa mu je spasen život, tvrdi advokat doktora Boere i dodaje da Mila nije radio potrebne vežbe posle zahvata. Takođe, on tvrdi da je pacijent ignorisao savete lekara da izbegava seks i zbog toga dobio fekalnu infekciju.

Protezu ne smeju da ugrađuju osobe koje nemaju dobro opšte zdravstveno stanje, iz nekog razloga ne smeju da prime anesteziju, ili ne bi mogli da podnesu gubitak krvi.

Proteza je na naduvavanje i ubacuje se u dve cevčice penisa. Baloni se mogu napuniti tečnošću iz rezervoara u skrotumu i dovesti do erekcije. Pumpu je moguće koristiti šest nedelja posle operacije, a lekari moraju da vas posavetuju o načinima na koji je koristite.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar