Prosize kapsule

TOP 10: Najgore rock tetovaže

Rock fanovi neretko su skloni preterivanjima raznih vrsta, ali poneki odu i u žestok ekstrem. Predstavljamo vam deset najodvratnijih rok tetovaža, od kojih su neke već i legendarne na vebu.

10. Grozni Axl Rose

Čekaj, ovo bi stvarno trebalo da bude Axl Rose? Hm, nama je jako teško da ovu škrabotinu ikako povežemo sa dotičnim nadobudnim pevačem olinjalih Guns ’n’ Roses, ali dobro, to nekako i možemo da svarimo. Ali ovog vikinga i čudovište sa strane ne možemo nikako. VIking koji kao da se sprema da trči trku na 100 metara i zombi kojem je otpalo pola lica čine ionako ružan Axlov tatu još ružnijim. Druže, možda jesi fan, ali se nadamo da će Axl videti tvoj tatu i išutirati te zbog njega.

9. Demode My Chemical Romance

Ovaj tatu nije toliko loš koliko je blamantan i sraman. Nepotrebno veliki stihovi su iz pesme „Famous Last Words“, drugog singla sa albuma Black Parade iz 2006. godine. To nas dovodi do pitanja „Da li iko zaista želi da od toga napravi tetovažu u 2012. godini?“ Deco, neka vam ovo bude lekcija – sačekajte bar neko vreme pre nego što sebe „brendirate“ imenom nekog benda. Kladimo se da se ona zbog ovog tatua kaje još od kada je napunila 15 godina.

8. Razočaravajući Dimebag Darrell

Posle tragične smrti legendarnog Pantera/Damageplan gitariste Darrella Abbotta, stotine tribjut tetovaža su preplavile internet. Bilo ih je mnogo koji su predivni omaži za Dimebaga. Ovo nije jedan od njih. Ovo čudo izgleda kao da je škrabano ugljem pa posle dorađeno voštanim bojicama i to od strane nekoga ko nikad nije savladao ni elementarne crtačke veštine. Ukoliko tome dodamo izbuljene oči i „Gene Simmons“ jezik, može se zaključiti da je ovo jedan od najgorih tatua Dimebaga ikad.

7. Čupava metal noga

Zamislite samo taj spoj – dlakava noga i imena hair/glam metal bendova kao što su Ratt, Motley Crue, Cinderella, Poison…druže, zreo si da počneš da se družiš sa onih nekoliko prepotopskih glam likova iz Beograda, javi se ako budeš dolazio, da vas spojimo. Da smo na njegovom mestu, dali bismo nekim darovitim klincima da nacrtaju nešto zaista lepo na ovim dlakama, to jest nogama. Makar i cveće i drveće, ko ga jebe.

6. Preterano loša Green Day leđa

Ovo su verovatno najgrđi portreti članova Green Daya ikad naslikani. Bubnjar Tre Cool (levo) je jedini koji je uopšte prepoznatljiv. Ukoliko pokušaš da nađeš basistu Mike Dirnta, pre ćeš naleteti na nešto što liči na Tylera Durdena iz “Fight Cluba”. Frontmen Billie Joe Armstrong više liči na neku zapadnjačku varijantu Kim Jong-Ila. Ne znamo šta bismo ovde preporučili. Nemoj skidati majicu. Nikad. NIKAD.

 5. Grill ‘em All!

Ok, cenimo mi duhovitost i sve to, ali samo kad je duhovita. Možda je ovaj baja mislio da radi dobru stvar, ali kranji učinak je tužnjikav. Verovatno je mislio da je provalio mnogo jaku foru kada je shvatio da se “Grill” i “Kill” rimuju, sigurno smo i da su se njegovi ortaci smejali na fazon, ali to svakako ne znači da je trebalo takvu “genijalštinu” sačuvati od jebenog zaborava.

4. Najgora Slayer tetovaža na svetu

Osmotri par sekundi ovo remek delo. Slayer fanovi su oduvek bili poznati po gotovo religioznoj posvećenosti bendu, koja seže i do toga da ime benda sečivom urezuju na kožu. Trenutni bol je prvo što pada na pamet, ali to je ništa u poređenju sa neredom na leđima koji ćeš morati da nosiš do kraja života. Drugo,, nije nam jasno zašto je slovo “S” okrenuto naopako, pošto Slayer nikada ništa slično nisu imali u svom logou. Takođe, nikada taj logo nije izgledao ni kao loš ulični grafit. Skidaj to što pre. A, da, ne možeš.

3. Zastrašujući Metallica mural

Kako je moguće da jedan tatu izgleda kao želatinozni balon? Ova monstruozna tetovaža uključuje Jamesa Hetfielda koji izgleda kao da je upravo dobio grozan šut posred guzice, gitaristu Kirka Hammetta koji deluje kao Frankenštajnovo čudovište, basistu Cliffa Burtona koji izgleda kao njihov drugi basista Jason Newsted i Lars Ulrich koji izgleda k’o ćosavi Rasel Brend. I dalje imamo traume.

2. Hair Metal katastrofa

Ovo nas podseća na dane kada smo kao klinci umeli da išaramo celu školsku klupu logoima bendova. Neverovatno je šta je sve lik strpao na svoja leđa, i to prilično neukusno i lose urađeno. Portret Randyja Rhoadsa je naročito užasan, a ova sada već legendarna fotka naročito je “šarmantna” zbog natpisa “The House of Hair” na vrhu leđa. Najpre smo mislili da tu piše “The House of Pain”, ali smo se onda malo udubili. Uostalom, nije nam jasno kako bi iko mogao da spoji taj sastav sa svim ovim imenima ispod?

1. Earth Crisis faca

Ništa tako dobro ne oslikava glamur kao dobar tatu na faci. Ovaj Danac predstavlja tipičan primer “odluke zbog koje ćeš sigurno zažaliti”. Ovaj tatu prokomentarisao je čak i frontmen benda “Earth Crisis” u jednom intervjuu: “Mislim da je u pitanju ultimativna ulaznica za svaki koncert. Mnogi bendovi mogu da se pohvale kako imaju fanove sa respektabilnim tetovažama, ali ovo je čista odanost”. Jedno je sigurno – čovek zulufe ne mora da pušta, deluje kao da ih već ima.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar