Prosize kapsule

Razer Taipan i Artemis

Razer je predstavio novog gejmerskog miša, dostupnog od jula,  kao i zanimljiv koncept kontrolora za mech igre. Miš naziva Taipan ima ergonomski i simetričan dizajn, što znači da ga mogu bez poteškoća koristiti i desnoruki i levoruki gejmeri.

U Taipan Razer je ugradio posljednju generaciju 4G Dual Sensor sistema, sastavljenog od optičkog i laserskog senzora. Kombinacija dve tehnologije trebala bi omogućiti bolju prilagođenost i precizniju registraciju pokreta na različitim podlogama, dok je maksimalna rezolucija senzora 8.200 dpi. Radi na 1 MHz, ima devet programiranih tastera, opleteni kabal i na kraju matirani finiš za čvrsti grip. Preporučena cena miša iznosi 79,99 eura.

Osim miša, Razer je pokazao i Artemis, koncept kontrolera za mech igre. Kontroler je dizajniran u saradnji sa Piranha Gamesom i Infinite Gamesom, a sastoji se od igraće palice sa desne i skupa programiranih tastera sa leve strane, kao i LCD ekran u sredini za prikaz najvažnijih informacija tokom igranja. Razer Artemis zamišljen je kao idealan kontroler za nadolazeću igru MechWarrior Online, poslednje izdanje slavne MechWarrior franšize. Informacije o vremenu početka prodaje finalne verzije ovog koncepta kao i cena još uvek nisu poznati.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.