Prosize kapsule

Profesor otpušten zbog navodnog gej snimka

Nastavnik Hoze Rozario-Gonzales u jednoj školi u Floridi ostao je bez posla jer je pregledao snimke na Youtubeu, dok mu je kompjuter bio priključen na projektor u učionici. Na njegovu nesreću, među snimcima je bio i jedan pod nazivom “Gej seks u troje”.

Učenici devetog razreda, uzrasta 14-15 godina, videli su među njegovim privatnim snimcima i neprimeren snimak. Iako đacima nije prikazao sadržaj snimka, to je bilo dovoljno da se pokrene postupak tokom kojeg se sa školom dogovorio da sam da otkaz.

Otac jednog od učenika požalio se naime da je ceo razred video sporni naziv snimka među ostalim video klipovima koje je za vreme časa pregledao Hoze Rozario Gonzales (53), nastavnik društvenih nauka.

Đaci su, navodno, povikali “Šta je to”, ali se profesor nije obazirao i samo je nastavio da pregleda snimke. Rozario Gonzales je potvrdio da se “incident” desio, ali je naveo da je to nešto što je radio kkod kuće u slobodno vreme i da mu nije bila namera da to pokazuje učenicima. On je odlučio je da sam da otkaz jer je bio obavešten da uprava namerava da ga otpusti.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.